Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Μεγάλη επιτυχία είχε η επίσκεψη των παιχτών του Βόλεϊ στο Σύδεσμο μας. Οι παίχτες μας υποσχέθηκαν οτι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνουν όλα και μετα το διπλό επι της πάτρας είναι σε πολυ καλή ψυχολογική ανάταση για το παιχνίδι με τον παοκ. Μόνο Νίκη στο παιχνίδι με τον παοκ. Η συγκίνηση όλων ήταν πολύ μεγάλη γιατί πραγματικά ήγταν μεγάλη μας τιμή που ήρθε στον Ευοσμο η ομάδα Βόλεϊ , εμείς απο τη μεριά μας τους υποσχόμαστε οτι σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ολο και περισότεροι.
Στα του ποδοσφαίρου τώρα μετα το διπλό επι του Αλμωπού Αριδαίας το παιχνίδι με τους Διόσκουρους είναι αυτό που μας απασχολεί !!! Ολοι στο γηπεδο λεμε να το παρουμε και να τελιωνουμε και με δαυτους. ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!! ΛΕΜΕ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ


Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009
Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΫ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ



Σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου θα επισκευθεί το σύνδεσμο στον Ευοσμο η ανδρική ομάδα Βόλεϊ στις 21 :00 . Μετα και το διπλό μεσα στην Πάτρα επι της τοπικής ομάδας ο Απόλλων πηγαίνει με άλλον αέρα στο τοπικό ντερμπυ επι του παοκ. Ευελπιστούμε σε μια πολυ καλη χρονιά και εμείς θα είμαστε πάντα διπλα στην ομάδα να φωναζουμε για τη νίκη. Απόλλων ζούμε Ευρώπη να σε δούμε !!!! ( στο βόλεϊ) (πετόσφαιρα για να μη ξεχάμε και τα ελληνικά)


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ


Ο καιρός αρχίζει και δείχνει το πραγματικό του φθινοπωρινό πρόσωπο... Εμείς όμως ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας. Θα πάμε στο γήπεδο να φωναξουμε να πάρουμε το παιχνίδι !!!! Την Κυριακή δύσκολος αγώνας μας περιμένει ... ομώς εμείς εκεί !!! Παντα θα δίνουμε το ΠΑΡΩΝ σε όλα τα παιχνίδια !!!! ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!!! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:30 !!! ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ !!!!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΝΤΟΥ ! ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !







Μετα τη νικη επι του Εδεσσαϊκου με 3-1 και τη μεγάλη κοσμοσυροή με 2000 άτομα να φωναζουν παθιασμένα , σειρά είχε το παιχνίδι στα Ν.Μουδανιά με την τοπική ομάδα. Μεγάλο παθος απο τους 500 και πλεον κοκκινομαυρους κομάντο που πήγαν και κατεκλησαν το γηπεδο με φωνες και με τραγούδια συγκίνησαν απο το πρώτο λεπτό. ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΙΣΟΥ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ! Απο Ηλιούπολη - Πολιχνη - Ευοσμο - Συκιες - Χορτιάτη - Κολχικό - Γερακαρού - Νεάπολη - Νικόπολη - Κεντρο ολοι μαζί για να δημουργησουμε μια κυψελη με νεους οπαδους - του Απολλωνα. Ο Απόλλων παρόλο τις κακουχίες που βιώνει , που επι 80 χρόνια είναι προσφυγας στην ιδια του την πόλη , εχει τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει και θα το κάνει. Ολοι μαζί οι Πόντιοι σα μια γροθια πρεπει να καταλαβούν οτι Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ , Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ! ΚΟΚΚΙΝΟ & ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΠΕΝΘΟΣ ! ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ! ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ - ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΣΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!! (Οποιος θέλει να μάθει πληροφορίες για τη δραση του συνδέσμου ας επικοινωνήσει μαζί μας και μέσω του FACEBOOK.ΟΜΑΔΑ : ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ)