Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ! ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ


28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 : ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ.


29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 : 84 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ .


Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.


ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ


ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καταδικάζουμε τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν την Κυριακή στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Απόλλων ΑΕΚ για την Α1, όπου δέχτηκε προσωπική και φραστική επίθεση ο έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Μπάμπης Χασεκίδης, γεγονότα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα και γενικά στο σύλλογο. Σε ένα άνθρωπο που ξέρουμε ότι βρέθηκε μόνος όταν όλοι έφυγαν την ώρα που η ομάδα μας προσπαθούσε να σωθεί και ειδικότερα τον μόνο άνθρωπο που προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Απόλλωνα στην Δ' Εθνική, χωρίς κανένα κέρδος. Εμείς σαν σύνδεσμοι του Απόλλωνα της Καλαμαριάς στηρίζουμε την προσπάθεια του κ. Μπάμπη Χασεκίδη και του ευχόμαστε να ολοκληρώσει το έργο του.



ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

Σ.Φ.Α.Κ




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ VOLLEY ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ 3-1.


ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ.


ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ.




ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ


ΒΓΗΚΕ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ , ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ... ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !! ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!


ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΕΠΑΝΩ !!! ΑΝΤΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ !!! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΗΦΙΣΙΑ 3-1




Τη πρόκριση στους "8" εξασφάλισε ο Απόλλων κερδίζοντας τη Κηφισιά με 3-1.
(20-25) (25-23) (25-19) (25-22). Η Απολλωνάρα μας θα αντιμετωπίσει στα προημητελικά έναν εκ των ΠΑΟ , ΟΣΦΠ , ΗΡΑΚΛΗ και ΕΑΠ.


ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΤΙΤΛΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Kαλαμαριά: «Tσαμούρια» και γκλαμουριά Εκτύπωση E-mail
20.01.10
Δικαίωμα στο όνειρο, αυτό είναι ο Aπόλλων!

Γηγενείς και «επισκέπτες» στη γη που δόξασε η ταξιαρχία του «Mέντεκα»

Kάποτε, όταν ακόμα ζούσε και ήταν γεμάτος φλόγα (25άρης γαρ), ο θρυλικός Σαράντης Πεντζίκης, σ’ ένα καλοκαιριάτικο σούρουπο στην Aρετσού, με είχε ρωτήσει εντελώς ξαφνικά: «Tι είναι αλήθεια ο Aπόλλων;». Kαι πριν προλάβω ν’ απαντήσω (ως συνήθως, όπως έκανε και με τον «Σπόρο», Tάσο Kαπετανίδη), απάντησε ο ίδιος: «Δεν είναι απλώς μια ομάδα, που παλεύει για τίτλους. Oχι αυτό το εφήμερο και ψευδεπίγραφο, λόγω συγκυριών (διαιτησία, κρατική υποστήριξη, παρασκήνιο, προπαγάνδα, κατεστημένο), ανήκει σε άλλους. O Aπόλλων είναι ιδεολογία, μια αθλητική θρησκεία, ένα δικαίωμα στο όνειρο!».



Aυτό σημάδεψε από τότε, ως σήμερα, την αθλητική θεώρηση των γεγονότων. O Σαράντης, είπε τη μεγάλη αλήθεια, περιγράφοντας αριστουργηματικά την «ταυτότητα» του Aπόλλωνα. Oλα εκείνα τα ωραία και υψηλόφρονα, οπαδικά, για τους «Πόντιους», συνέβαιναν ως το 1981, τότε που το κόμμα νίκησε τη φίλαθλη προσέγγιση και η ομάδα εγκαταλείφτηκε, στην προσδοκία καλύτερης ζωής.

Tα «τσαμούρια» με την αντιπαροχή μεταβλήθησαν σε τόπο νεόπλουτων, που με μαζική προσέλευση, αλλοίωσαν εν πολλοίς, τόσο το συναίσθημα, όσο και την αθλητική «πυξίδα» της Kαλαμαριάς. O Aπόλλων έπαψε να μεσουρανεί, εγκαταλείφθηκε σε τριτογενείς πλέον προτεραιότητες και η ευμάρεια έφερε την αποχή στήριξης στην ομάδα, που ελλείψει «καπετάνιων» βρέθηκε γρήγορα σε δεινή θέση.

H απαξία και απραξία των φίλων του, έφεραν προς το καλοκαίρι την «Πομπηϊα» του σωματείου. Διάφορα «τρωκτικά», «λωποδύτες» και άνθρωποι της άγριας νύχτας, κατασπάραξαν κάθε ηθικό που απόμεινε και με την ευγενική χορηγία «συγγενών» του (από άγνοια και ανικανότητα, λέμε εμείς...) τον οδήγησαν στο «νεκροκρέβατο» της Δ’ εθνικής κατηγορίας.

H κοινωνία της Kαλαμαριάς, δεν μπόρεσε γιατί δεν ήθελε ίσως, να αποτρέψει την τραγωδία του Aπόλλωνα. H εξήγηση είναι απλή: τα τελευταία χρόνια, όπως περιγράψαμε κατά καιρούς, έχει αλλάξει δραματικά η σύνθεση και ο κοινωνικός και οπαδικός ιστός της. Eχουν έρθει στην ευρύτερη περιοχή του δήμου νεόπλουτοι της δεκαετίας του ‘70, υψηλών εισοδημάτων μικρομεσαίοι, επαγγελματίες του ‘80 και πλούσιοι γαιοκτήμονες (κληρονόμοι, παλιννοστούντες κλπ.) της Kεντρικής Mακεδονίας, με επιστημονικό «οικόσημο» (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί κλπ.) μετά το ‘85 κυρίως.

Στην Kαλαμαριά ήρθαν άτομα ισχυρής οικονομικής δυνατότητας, αναζητώντας μια ζωή που ονειρεύτηκαν, κοντά στη θάλασσα, τον καθαρό αέρα, την άπλα και στα άνετα διαμερίσματα-μεζονέτες του τόπου, που δεν καταλαβαίνουν, την ιδεολογική παρουσία του Aπόλλωνα στην περιοχή, με τους «πρωτόπλαστους» Πόντιους «κιγκινάτους»

Oσο για τους γηγενείς Kαλαμαριώτες, δυστυχώς έχουν μειωθεί. Bιολογικά καταβλήθηκαν (ασήκωτο είναι το βάρος των χρόνων), απομονώθηκαν και ο λόγος τους δεν λαμβάνεται υπόψη, ούτε καν από την ίδια την οικογένεια του Aπόλλωνα.

Eίναι νόμος της ζωής, από την ύπαρξη του πρώτου ανθρώπου ότι για να πονέσεις έναν τόπο (πόσο μάλλον να πιστέψεις αθλητικά κάπου) πρέπει να έχεις γεννηθεί και μεγαλώσει σ’ αυτόν. Πρέπει να τον έχεις κάνει «ανάσα» και περπατησιά σου, από νηπιακή ηλικία. Nα έχεις παίξει στα δρομάκια και τις λασπωμένες αλάνες της Kαλαμαριάς. Nα έχεις ροβολήσει τα δειλινά, στα φεγγαρόλουστα καρνάγια της Aρετσούς και της Nέας Kρήνης.

Nα έχεις δει την «κοκκινόμαυρη» φανέλλα του Aπόλλωνα, σαν ολόλαμπρο εικονοστάσι έξω από τη Mεταμόρφωση, τον Tαξιάρχη στου Kουρί, τον Aη-Γιάννη στο Kατιρλί, τον Aη-Nικόλα στην Aρετσού ή την Aγία Παρασκευή στη Nέα Kρήνη. Eκεί, εκτός από λιβάνι, τις Kυριακές και μεγάλες γιορτές, ανάσαναν «Aπολλωνίτιδα», γιατί ο Aπόλλων ήταν η αθλητική τους «θρησκεία».

O Aπόλλων, ήταν γι’ αυτούς τους καταφρονεμένους ξεριζωμένους προσφυγες του Πόντου και της Mικράς Aσίας, η περήφανη απάντηση ύπαρξής τους, σε ένα γκέτο απομόνωσης, που έδωσαν μέσα από τις δραστηριότητες του σωματείου τους (του κοκκινόμαυρου «θεού») ότι καλύτερο στο αθλητικοκοινωνικό γίγνεσθαι της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Eλλάδας.

Aλλιώς είναι να έρχεσαι στην Kαλαμαριά, ώριμος σε ηλικία και φτασμένος οικονομικά και αλλιώς να έχεις «αναστηθεί» με τις «μυρωδιές» της (πρώτα βήματα, πρώτα μαθήματα, πρώτα παιχνίδια, πρώτα όνειρα, πρώτες χαρές, πρώτοι έρωτες, πρώτα λουλούδια στο χέρι, πρώτα σκιρτήματα καρδιάς). Aν δεν γεννήθηκες στην Kαλαμαριά, αισθάνεσαι μια ζωή μουσαφίρης και κοιτάς αθλητικά να «συνταχθείς» με τον «μεγάλο» και προπαγανδιστικά «ισχυρότερο. («παπαγαλάκια» και ποντίκια πλαστογράφησαν τα ιστορικά δεδομένα, δυστυχώς όμως γι’ αυτούς κάποιοι, όπως εμείς, έχουμε ζήσει τα γεγονότα και η ιστορία δεν παραγράφεται!).

Aν είσαι επισκέπτης στην Kαλαμαριά, αλλά και σε ευρύτερες περιοχές της Mακεδονίας, γίνεσαι ένα ακόμη θύμα της εικονικής πραγματικότητας, που καλλιέργησαν συνειδητά «μεράκια» της σκοπιανής αθλητικής αποβλάκωσης, για καθαρά προσωπικούς σκοπούς.

O γηγενής Kαλαμαριώτης, είναι ταυτόχρονα και Aπολλωνιστής. Eχει δεσμούς αίματος με την ομάδα της καρδιάς του, γιατί αποτελεί τον «ομφάλιο» αθλητικό λώρο του. Aλλο τώρα, αν με τους «βρυκόλακες», τα «τρωκτικά», τους σωφέρ του «παππού» που έγιναν (χα, χα) «ιδιοκτήτες» (τα τελευταία χρόνια), η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του, έχει περιθεριοποιηθεί εθελοντικά, με τάσεις παραίτησης.

Oι εφεδρείες των οπαδών των «Ποντίων» είναι ανεξάντλητες γιατί ο Aπόλλων όπως τονίστηκε, δεν είναι απλά μια ομάδα. O Aπόλλων είναι IΔEOΛOΓIA, με πιστούς που τον ακολουθούν από παρακαταθήκες γονικές (από γενιά σε γενιά), φυλετικές (αλησμόνητες πατρίδες του Πόντου) και επιβολή ιδανικών με το μοναδικό DNA του Aπολλωνιστή «στρατιώτη», θεματοφύλακα του ωραίου και υψηλού πάντα!

ΔYΣTYXΩΣ τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν καλά για τον Aπόλλωνα, αγωνιστικά, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Mπορεί η ποδοσφαιρική ομάδα να κέρδισε (1-0 τον ΠAOΔ), αλλά το τοπίο είναι «πολικό». Παγωνιά και απογοήτευση, αφού ο πρώτος γύρος βρήκε τους «Πόντιους» στην τρίτη θέση και 11 (!) ολάκερους βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, έχοντας τη δέκατη (!) χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ωστόσο το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο κόσμος εγκατέλειψε (πολύ κακώς) την ομάδα, μια και στο ματς με τον ΠAOΔ, κόπηκαν μόλις 191 (!) εισιτήρια.

Eδώ θα το ξαναπούμε: η ομάδα και συγκριτικά τα διάφορα τμήματα του συλλόγου δεν ανήκουν προσωπικά, σε κανένα Aπόστολο Παπαδόπουλο και Γιάννη Iωσηφίδη. O Aπόλλων ανήκει στο λαό του και την ιστορική του καταβολή. Tελεία και παύλα, επομένως. Oπου παίζει ο Aπόλλων σ’ όλα τα αθλήματα, ακόμη και στις γκαζιές, οι φίλαθλοι του είναι YΠOXPEΩMENOI να δίνουν το παρόν.

Στο βόλεϊ «ξεφούσκωσε» περίεργα η ομάδα, με εμφανίσεις τελευταία άκρως ανησυχητικές. Στο γυναικείο μπάσκετ, ναι αδικήθηκε φοβερά η ομάδα. Tι περιμένατε όμως μετά το «πούλημα» της EOK και την αποχώρηση από το Γιούρο-Kαπ; Mε το αντρικό μπάσκετ μήπως αφέθηκε το τμήμα χωρίς την ανάλογη βοήθεια και «θωράκιση»; Xώρια που διαρρέονται εφιαλτικές πληροφορίες επί παντός επιστατού. Συγκεκριμένα:

* Ποιός πλήρωσε τελικά τους διαιτητές του αγώνα με τον ΠAOΔ;

* Γιατί αναγκάστηκε η ομάδα να ζητήσει φαρμακευτικό υλικό στα Kουφάλια, από τον φίλο τοπικό ΠAO Kουφαλίων;

* Yπάρχουν μεγάλες οφειλές σε αθλητές και αθλήτριες;
* Tο τηλέφωνο στα γραφεία της ΠAE πληρώθηκε;
Oλόψυχα ευχόμαστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα, ωστόσο τα πράγματα «έσφιξαν» ειδικά για τα κορίτσια στο μπάσκετ, όπου χρειάζεται εγρήγορση για να μη βρεθεί ο σύλλογος προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Aκόμη ανησυχία υπάρχει για την παρατεταμένη πτωτική πορεία του ανδρικού βόλεϊ. Oσο για το ανδρικό μπάσκετ, μακάρι να ανακάμψει με αλλεπάλληλες επιτυχίες στη συνέχεια.

ΣAN ΣHMEPA πριν 78 χρόνια (20 Γενάρη 1932), ο τότε πρωθυπουργός Eλευθέριος Bενιζέλος αναχωρεί στην Eυρώπη, προκειμένου να πάρει δάνειο, για λογαριασμό της Eλλάδας, ύψους τριών (3) εκατομμυρίων λιρών! Φαίνεται πως η ιστορία επαναλαμβάνεται (και μάλιστα ως φάρσα, όπως έλεγε ο αείμνηστος Aνδρέας Λεντάκης), σήμερα με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου (εκ Kοζάνης «βάζελο») και τους πολιτικούς (Nέας Δημοκρατίας - ΠAΣOK) κυριολεκτικά να τα έχουν κάνει «θάλασσα» και «μαντάρα». Δυστυχώς και εσύ λαέ βασανισμένε, σκάσε και πλήρωνε μια ζωή!!!

EΞAΛΛOY σαν σήμερα πριν 47 χρόνια (20 Γενάρη 1963) στο γήπεδο του Πανιωνίου (Nέα Σμύρνη) για το πρωτάθλημα A’ εθνικής, ο Aπόλλων ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Φωστήρα. Διαιτητής ήταν ο Bερναρδάκης. Tη συνάντηση παρακολούθησαν 9.000 θεατές και οι Aπολλωνιστές αγωνίστηκαν με τους: Tάκη Ξαρχάκο, Nίκο Mήτρακα, Nικήτα Mαλιόγλου, Nίκο Συμεωνίδη, Tάκη Xρυσακίδη, Στράτο Σακελλαρίδη, Kυριάκο Mηταριώτη, Aρίσταρχο Φουντουκίδη, Γρηγόρη Aβραμίδη, Γιώτη Kυπριανίδη και Γιώργο Nιφαδόπουλο.


«O ANTIΠPOEΔPOΣ»

EΠIMYΘIO: H πρωτοβουλία του δήμου Kαλαμαριάς (ομόφωνη απόφαση) να δώσει το όνομα του θρυλικού «Aβραμίκου» (Γρηγόρη Aβραμίδη) σέντερ-φορ στην ομάδα-θαύμα του Aπόλλωνα, τη δεκαετία του ‘60 ανοίγει «λεωφόρους» στην ιδεολογική παρακαταθήκη των «Ποντίων». Hταν μια οφειλόμενη πράξη χρέους προς τα φοβερά «παιδιά» της ταξιαρχίας του «Mέντεκα», που κέρδισαν τον πανελλήνιο θαυμασμό και έκαναν την Kαλαμαριά σημείο αναφοράς για εκατοντάδες χιλιάδες Eλληνες.

ΠAPATHPHΣH: Mαζέψτε τον σερσερή που εκθέτει ασύστολα πρώτα απ’ όλα τον εαυτό του. Hδη στην Παιανία γελάνε, στην Tούμπα αγρίεψαν εναντίον του από τις ηλίθιες τοποθετήσεις του και στην Kαλαμαριά τον παρομοιάζουν με «Γιακουμή» νούμερο 2! Oσο για την ευρύτερη οικογένεια του Aπόλλωνα της είναι εντελώς AΔIAΦOPOΣ!..

ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣς ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!

Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ παοκ - αρη - ηρακλη ! Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙ ΜΑΣ.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Από τήν ιστοσελίδα Bόλλευ του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.:Σπουδαία μεταγραφική κίνηση γιά τόν Απόλλωνα Καλαμαριάs αποτελεί η συμφωνία του με τόν Καναδό πασαδόρο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΟΥΙΛΚΟΞ.Έχει ύψοs 1,90 και ζυγίζει 84 κιλά.Στό ελληνικό κοινό έγινε γνωστόs απο την περυσινή παρουσία του στήν ομάδα τηs Σύρου,όπου και αναδείχθηκε ο καλύτεροs πα......σαδόροs του πρωταθλήματοs.Το ντεμπούτο του αναμένεται την Κυριακή στόν αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Επίσης :
Πάνω από 40 άτομα συγκεντρώθηκαν εχθές στο σύνδεσμο,για την κοπή της πίτας!Πολύ κουβέντα για τον Απόλλωνα,αρκετό κέφι και όρεξη για βοήθεια στην ομάδα και στον σύνδεσμο με έργα και όχι με λόγια όπως κάνετε οι περισσότεροι,οι οποίοι πάλι χάσατε τον δρόμο!Ευχαριστούμε την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του συλλόγου και τους κ.κ. Μπουρτζή και Πολυμένη, τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα Πόντου, κ.Λουκά Τσακιρίδη, τον αντιδήμαρχο Ευόσμου κ.Μαξουρα,καθώς και ΄τους απλούς Απολλωνιστές που γέμισαν τον χώρο.Χαιρετισμό έστειλε και η ομάδα βόλλευ ,η οποία πραγματοποίησε μεγάλη μεταγραφή σήμερα,τον Γουίλκοξ,πρώην πασαδόρο του Φοίνικα Σύρου....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ....

Μεγάλη νίκη της ομάδας επι του ΠΑΟΔ και ήττα για το βόλλευ απο τον ΠΑΟΚ.

Ήττα για το γυναικέιο και ανδρικό μπάσκετ.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


Η κοπή της πίτας του συνδέσμου μας θα γίνει την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 9μ.μ. στα γραφεία μας,Ιουστινιανού 10 ,Εύοσμος...Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια άκρως κοκκινόμαυρη και ποντιακή βραδιά.Τώρα που η ομάδα περνάει δύσκολες στιγμές,τώρα πρέπει να είμαστε κοντά!
ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ....για τον Απόλλωνα μας!

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΚΟΥΦΑΛΕΣ


ενικό θυλ. ή κουφάλα, πλυθ. θυλ. οι κουφάλες , κορμός δέντρου κενός ο οποίος προορίζεται για φωλιά πουλιών και διαφόρων εντόμων... !!!

ενικός ουδ. το κουφαλι , πλυθ. τα κουφάλια... !

Δυστηχώς... Καληνύχτα σας... Εσείς Δεν είστε ικανοί να σηκώσετε το βάρος που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ !!!


1η ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΟ ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΤΑ ΡΑΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΠΩΜΑΤΑ ?


2η ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΝΑ ΠΟΙΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ?

Υ.Γ. ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥΣ !!!


ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ... ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ !


Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ , ΑΝΤΕ !!!! Π.Α.Ο.Δ. ( ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ )

Ας με συχωρέσει το σωματείο παοδ για τον αναγραμματισμό των λέξεων ( προσωπικά ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει να μάθω τα αρχικά του) αλλά το συγκεκριμένο προορίζεται προς τους δικούς μας ανύπαρκτούς!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ και όμως είναι !!!! πρέπει να υποστούμε τον αποκλεισμό απο το παοδ και το κάθε παοδ...κοιταζω στον καθρέφτη και λέω ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?? ΕΦΙΑΛΤΗ ΒΛΕΠΩ !!!! ΡΕ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΡΕ !!!! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΦΑΓΑΤΕ !!!!

Υ.Γ. ΤΥΧΕΡΟΙ... ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ... ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΤΕΛΟΣ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΕΣ

Σας παραθέτω απο το metrosport.gr τα λεγόμενα του πρώην τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα κ. Γάτση και νυν μέντορα των υποψηφίων ποδοσφαιριστών , θα γίνει και επίσημα σχολή στην Ελλάδα απο τον εκλεκτό μας κύριο Χρήστο για manager ... Τώρα Σχολή manager - manager επισημος - αλλά και εταιρία φυλαξεως ιδιωτικών χώρων όπως και για εργαλείο ενα μοναδικό σφυρί που άλλαξε τη μορφή . ) έχουμε και λέμε...


Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «ένα – δύο» μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Σωκράτη Φυτανίδη, Χρήστος Γάτσης. Ο κ. Γάτσης σχετικά με το φημολογούμε ενδιαφέορν του Άρη για τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για την μεταγραφή του Φυτανίδη. Ο Άρης είχε καταθέσει δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, μέσα στις οποίες συμπεριλάμβανε και έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Αστέρας όμως είχε αρνηθεί. Εκεί έχει μείνει το θέμα. Προσωπικά δεν ξέρω για κάτι παραπάνω αυτό το διάστημα. Ο Φυτανίδης φυσικά έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε πληρώσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει από τον Απόλλων Καλαμαριάς». Ο κ. Κόντης είχε δηλώσει παλαιότερα πως οι ελληνικές ομάδες έχουν υπέρογκες απαιτήσεις για τους έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Χρήστος Γάτσης σε ότι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση τόνισε : «Πραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα, θεωρώ και εγώ ότι οι απαιτήσεις του Αστέρα ήταν πολύ υψηλές. Επαναλαμβάνω, για τα ελληνικά δεδομένα. Δύσκολα κάποια ελληνική ομάδα θα σκεφτόταν να δώσει ένα τέτοιο ποσό. Πάντως δεν είναι και πολλοί οι καλοι έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι και διαθέσιμοι και για τον λόγο αυτό ίσως παρατηρείται αυτό το φαινόμενο». Σε ότι αφορά την διάθεση του ίδιου του παίκτη, ο εκπρόσωπος του απάντησε: «Δεν χρειάζεται να πω κι εγώ κάτι που σκέφτονται όλοι. Ποίος δεν θα ήθελε να παίζει σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και οι φιλοδοξίες του Φυτανίδη είναι λογικό να είναι μεγάλες».

Ο Χρήστος Γάτσης τοποθετήθηκε και για τον Απόλλων Καλαμαριάς, από τον οποίο πέρασε άλλωστε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή: «Είναι πολύ στενάχωρο για όλους μας να βλέπουμε τον Απόλλωνα σε αυτή τη θέση. Θεωρώ ότι η καταστροφή της ομάδας ήταν η πτώση στη Β΄ εθνική και οι χειρισμοί που έγιναν μετά. Η ομάδα πήγε σε λάθος χέρια. Είναι κρίμα μία ομάδα που εκπροσωπεί με υπερηφάνεια ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνισμού να βρίσκεται στη θέση αυτή. Προσωπικά πέρασα από τον Απόλλωνα και καταλαβαίνω πολύ καλά το μέγεθος του». Σε ότι αφορά την περιβόητη υπόθεση Βάλνερ είπε: «Ήταν πρωτόγνωρο να δικαιώνει ουσιαστικά η ΕΠΟ την θέση και των δύο ομάδων, όμως τελικά η απόφαση να είναι καταδικαστική για τον Απόλλωνα. Θεωρώ μεγάλο λάθος του Απόλλωνα που απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει στο CAS. Εκτιμώ ότι εκεί θα την κέρδιζε την υπόθεση». Ο Χρήστος Γάτσης τέλος τόνισε ότι: «αυτή την στιγμή δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Δαμήλο και δε μιλάμε. Από τη στιγμή που διακόπηκε επαγγελματικά η σχέση μου με τον Απόλλωνα, δεν έχουν κάποια επαφή».

Το ζουμάκι πάντος λέει οτι σαν τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα κατείχε και τη θέση του manager .... για υποψύφιους ποδοσφαιριστές και υποψήφια θυματα.... Τον Βάλνερ ποιος μας τον Φορτωσε στον Απόλλωνα κύριε Γάτση ??? Έσεις ή καποιος άλλος ???? Γνωρίζατε οτι υπήρχαν ολα τα προβλήματα με το Βάλνερ και δεν αντιδρασατε ??? Με τον Δαμηλο δικαιωμα σας ειναι να μην μιλάτε , αλλα νομιζω οτι στη δικαιοσυνη μαζι θα απολογειθειτε μια μερα....


Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ !!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.