Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-0


Σ ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι ο Απόλλων δε τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Εθνικού Νέου Αγιονερίου. Στο γήπεδο βρέθηκαν περιπου 500 φίλαθλοι.

Εντύπωση προκάλεσε ο Αλεξ Φεργκιουσον ή Μουρίνιο του Εθνικού που έσπασε τα νεύρα όλων στο γήπεδο με τις φωνες του... Αϊντε βρεεε με το μασαζοκορσε να πουμε....


Συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων για την κίνηση που ετοιμάζει ο Χάρρυ Κλύν και μερικές απορίες που διατυπώθηκαν απο ορισμένους φίλους του Απόλλωνα στα πηγαδάκια αλλά και οτι ο κ. Τριανταφυλλίδης πρέπει να ξεκαθαρίσει καποια πραγματακια για να μη δημιουργούνται παρεξηγησεις.


Αυριο ολοι στο Κλειστο να δούμε την Απολλωνάρα μας απένατη στον ηρακλή. Καλή επιτυχια ΜΑΓΚΕΣ !!!
Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-3


Σε μια μεγάλη και σπουδαία νίκη ο Απόλλων πέρασε απο τη Σύρο και έφυγε με το πρώτο καράβι πετώντας απο το νησί. Πλέον με 22 βαθμους και με νέους ορίζοντες στο πρωτάθλημα ευχόμαστε κάθε παιχνίδι να είναι γιορτη και και κάθε γιορτη να είναι νικη για την ομάδα μας. Μετα την αγωνιστική απραξία λόγω του τριημέρου της αγάπης και του καρναβαλιού επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα με σημαντικά παιχνίδια σε όλους τους τομείς.


Υ.Γ. Μη με ρωτησετε τι ντυθηκα στα καρναβάλια, ντυθηκα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ! ή μηπως ΑΜΑΛΙΑΣ ?

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ " ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ " ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ " ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ " ΕΧΘΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΕΣ.

Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ !
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΝΑ ΤΕΛΙΩΝΟΥΜΕ

ΑΠΟΛΛΩΝ !!! ΜΟΝΟ ΔΕ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 3-1


Μεγάλη και σπουδαία νίκη του Απόλλωνα απέναντι στον Πανελλήνιο με σετ 3-1. Βαθμολογική ανάσα για την ομάδα μας και πλέον κοιτάζουμε καλύτερα στο μέλλον. Θετική η συμπαράσταση του κόσμου αν και τσαγκαροδευτέρα και με τηλεοτπική μετάδοση. Επόμενη αγωνιστική : Φοίνικας Σύρου - Απόλλων Καλαμαριάς. Στη βαθμολογία ο Απόλλων βρίσκεται στην 10η θέση με 19 βαθμούς.


Υ.Γ. Τι γίνεται ρε ΠΑΠ πας να μας τρελάνεις ??? Είναι δυνατόν μια υπογραφή για το δελτίο ρεεεεεεεεε!!!!!! Αντε μας τα κάνατε ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΠΙΑ !!!!!


ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ !!! ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΜΕ.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΕΣ


Δεν τα κατάφερε ο Απόλλων απέναντι στον Αετό και ο αγώνας ήρθε ισόπαλος. Η λασπομαχία είναι αυτή που επικράτησε ανάμεσα σε δυο αντιπάλους με κοινή ιδέα, τον Πόντο. Τα τσαμούρια στη Σκύδρα ηταν πάρα πολλά. Συγκλονιστικός ο κόσμος του Απόλλωνα που δε σταμάτησε να παροτρήνει την ομάδα. Γύρω στα 1000 άτομα παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στους οποίους και 200 Απολλωνιστές.


Όλοι στο Volley να ενισχύσουμε την ομάδα με τον Πανελλήνιο σήμερα στις 19:00


Να έχετε μια καλή και όμορφη εβδομάδα.


Υ.Γ. Ο Σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός την Παρασκευή απο τις 20:30

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΠΗΡΕ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση , ο Απόλλων Καλαμαριάς πήρες τον πρώην ποδοσφαιρίστή Παπαποστόλου. Διπλο στη Σκύδρα με τον τοπικό Αετό και μακάρι να βάλει και γκολ ο νεοαποκτηθείς παίχτης. Αύριο όλοι στο Βόλλεϋ να πάρουμε το ματσάκι με τον παο. (3-0 σετ θα λήξει γραψτε το....)

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ VOLLEY



Καλημέρα σε όλους μετα απο ένα ακόμα Σ/Κ που μας πέρασε.


Δυστηχώς στο Volley χάσαμε αμαχυτί απο τον οσπφ αλλα στο ποδόσφαιρο κερδίσαμε το πομ με 2-0. Μπράβο στα παιδιά και καλή συνέχεια.




Ολοι την Τετάρτη στο Volley για να πάρουμε το ματσάκι με το Παο.