Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ


Μια μέρα μετά απο τη γιορτη της Ελληνικής Επανάστασης ξεκινάμε και επίσημα πλέον την επανάσταση για τον Απόλλωνα. Ολοι πρέπει να βρεθούμε στο σύνδεσμο την Παρασκευή το βραδυ και να μιλήσουμε , να συζητήσουμε , να ακούσουμε τις απόψεις του κ. Βασίλη Τριανταφυλλίδη για το ζωφερό όπως προδιαγράφετε μέλλον του Απόλλωνα. Μετά και την ενεργοποίηση του ομίλου ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ , που σκοπό του έχει να εδραιώσει την ομάδα σε μια κοινή ιδέα , αλλά και να δηλώσει οτι ο Απόλλων δε θα παραμείνει ποτέ μόνος , σειρά έχει η συνεργασία ανάμεσα στους τέσσερις βασικούς τομείς. 1ον ο κ. Βασ. Τριανταφυλίδης 2ον ο Ομιλος Απόλλωνας Πόντου 3ον Το συνδεσμιακό - οπαδικό κίνημα 4ον η ομάδα και ο ερασιτέχνης , η λειτουργία και οι βασικές δομές που περιβάλει. Θέλουμε να ακούσουμε τις απόψεις , τα πιστεύω , τον τρόπο που θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο σκόπελο που περιβάλλει την ομάδα , την ιδέα μας και τα όνειρα μας.
Παρασκευή 26 Μαρτίου να μη λείψει κανείς , πρέπει να προσπαθήσουμε ο καθένας απο τη μεριά του για να ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μεγάλο !!!

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ !!! ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


ΑΠΟ ΤΟ METROSPORT.GR

Μπορεί ο σημερινός αγώνας στο Κιλκίς (16.00) να προέχει χρονικά για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, πιο σημαντικό όμως μοιάζει αυτή την ώρα να βρεθούν οι λύσεις προκειμένου οι «κοκκινόμαυροι» να ξαναδούν… άσπρη μέρα. Η αγωνία για το «αύριο» του συλλόγου μεγαλώνει, ενώ καθημερινά αυξάνονται και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ήδη από τις προπονήσεις έχουν σταματήσει για οικονομικούς λόγους δύο από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Σιναΐδης και Σαλέπης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, παίκτης της ομάδας δεν μπόρεσε χθες να πάει στην προπόνηση, καθώς, όπως επικαλέστηκε, δεν είχε χρήματα για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό του!
Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι για δύο μήνες περίπου και η διοίκηση του Απόλλωνα θα πρέπει να βρει λύσεις, διότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Όλα αυτά τη στιγμή που όσον αφορά την «επόμενη μέρα» οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται από πλευράς Χάρρυ Κλυνν, όμως ακόμη δεν υπάρχουν ουσιαστικές λύσεις και ο Απόλλων βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί…


Με 2-0 ηττηθηκε ο Απόλλωνας απο τον Κιλκισιακό


Τελικα τα μαγειρέματα της ΑΕΚ φέραν αποτελεσμα και η ομάδα μας θα συμμετάσχει και στα pley out για το volley . Καλη επιτυχια ΜΑΓΚΕΣ


Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1


Με σκόρ 2-1 κέρδισε ο Απόλλων τον Ολυμπιακό Γ. και παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς. Πολλά Παράπονα απο τη διαιτησία έχει η ομάδα . Επόμενη αγωνιστική , Κιλκισιακός - Απόλλων Καλαμαριάς στο Εθνικό Στάδιο Κιλκίς.
Μεγάλη Νίκη στο γυναικείο μπάσκετ για τον Απόλλωνα επί του παναθηναϊκού με μια ηρωϊκη εμφάνιση. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΓΟ στα κορίτσια και ελπίζουμε να σωθούμε.
Επίσης ακούγεται οτι κάτι μαγειρεύεται για την αεκ στο βόλλεϋ έτσι ώστε να δικαιωθεί στην έφεση που έκανε . ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

MONO ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Μόνο Νίκη με τον Ολυμπιακό και τιποτα αλλο. Απολλωναρα για πάντα ΛΕΜΕ !


ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ !!!

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΕΕΕ !!!!


Πλησιάζει η ώρα που ο Απόλλων στο γυναικείο μπάσκετ θα υποβιβαστεί μετά και τη σημερινή ήττα και αν δεν αλλάξουν δραμματικά τα πράγματα θα σωθούμε αν σωθούμε επειδη απλά δεν υπάρχουν οι άλλοι...και ειναι απλα ξεφτίλα για μια ομάδα όπως ο Απόλλων που έχει πάρει και δυο πρωταθλήματα και είχε να λεει για την καλαθοσφαίριση , να ρεζιλέυετε απο ομάδες όπως ο βολος και στο φινάλε φινάλε να μην έχει εστω την παραμικρη ελαχιστότατη αξιοπρεπεια να πάιξει στο Ευρωπαϊκο Κύπελο απλα ντροπή "κυριε" σε εισαγωγικά Παπαδόπουλε....


ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!


Αποκαλυπτικές οι Φωτογραφίες που δημοσιευσε το Club Rossoneri , που μιλουν μόνες τους για το συνοθήλευμα που λέτε εσεις γηπεδο , σταδιο του Απόλλωνα.... Τραγελαφικές καταστάσεις εντελως ομως... και έχεται το περισο θρασσος να μας λέτε για κερκιδες κουτσουλοτριχες.....


ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ! ΕΧΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΙΜΑΔΟΦΑΓΙΕΣ.....


ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ..... ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ...... ΠΛΑΚΩΣΕ Ο ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ...... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ .... ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.... ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΑΠΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.....ΣΩΣΤΑ ???? ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ !!!



Στους αγώνες της 20ης αγωνιστικής στην Α1 γυναικών στο μπάσκετ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Α1 Γυναικών

20η Αγωνιστική
Απόλλων Καλαμαριάς-Ολυμπιακός Βόλου 62-70
Άρης Θεσσαλ.-Πανιώνιος 73-70 παρ., 62-62 (κ.α.)
Εσπερίδες-Αθηναϊκός 78-82 παρ., 67-67 (κ.α.)
Παλαιό Φάληρο-ΔΑΣ Άνω Λιοσίων 77-76
Ολυμπιάδας Λάρισας-Παναθηναϊκός 65-81
Απόλλων Πτολεμαϊδας-Χανιά 20-0α.α.
Ρεπό: ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 19 αγώνες)
Αθηναϊκός 38
Εσπερίδες 32
Παναθηναϊκός 31 -18αγ.
Άρης 31
ΔΑΣ Άνω Λιοσίων 30
Απόλλων Πτολεμαϊδας 30
Παλαιό Φάληρο 29
Πανιώνιος 27 -18αγ.
ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ 26
Απόλλων Καλαμαριάς 25
Ολυμπιακός Βόλου 25 -18αγ.
Ολυμπιάδα Λάρισας 20 -18αγ.
Χανιά 2*

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!


Μετά απο ένα άσχημο Σ/Κ τόσο στο χώρο του ποδοσφαίρου όπου ηττηθήκαμε με 0-1 απο τον Αλμωπό σε ένα κακό πραγματικά παιχνίδι για τον Απόλλωνα, τόσο και στην πετοσφαίριση όπου η ομάδα δε τα κατάφερε στο ντέρμπύ με τον άρη, παρεπιπτώντος σε ένα γήπεδο κόλαση... τόσο απο πλευράς φιλοξενίας τόσο απο πλευράς διαιτησίας.


ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ

ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ , ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!


ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΡΩΤΑ !


Υ.Γ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ. ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ.


ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ !!! ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.