Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Πάσα στο Λέκκα προσπαθεί να δώσει ο Παπαδόπουλος για τον ερασιτέχνη. Μόνο που η ομάδα κύριε Παπαδόπουλε τώρα που και καλά για πνευματικούς λόγους θέλετε να σας αντικαταστήσει ο κ. Λέκκας έχει διαλυθει και απαξιωθεί πλήρως. Και αυτό το πνευματικό σας ταπεραμέντο εδώ οδήγησε ... στο να παρουσιάζει η ομάδα ή μαλλον ο ερασιτεχνης 400. 000 Ευρώ χρέη..... Αλοίμονο δηλαδή με τις ανακοινώσεις σας ουτε το ΦΑΞ δε τις πιστεύει πλεον....
ααα και κάτι ακόμα ... Κύριε Παπαδόπούλε με τόσα χρήματα που έχεται βάλει στον Απόλλωνα δεν φτιάξατε κι ενα σαϊτ της προκοπής... απο ξενους domain ανεβάζεται τα τσαπατσουλογραψιματα σας ???

Επίσης για να μη ξεχνιόμαστε ::: ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ,, ονειρο του κυριου Παπαδοπουλου είναι να δει γραμμενο το ονομά του επάνω με παχυά κεφαλαια γράμματα...

Για; να του φύγει αυτο το κομπλεξ θα του την κανουμε εμεις τη χάρη... στο μελλον !

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

3+2 πουλάκια ...


Ηττα απο τα Κουφάλια με 0-2 , Ηττα και στο Φιλικο με τους νεους του ρουλη 0-3 έχουμε και λέμε 2+3 πουλάκια = 5 γκολακια για τα πειραματα και την αναξια οπως εξελισετε πλεον ακαδημια ερασιτεχνικου τυπου μμμ σκεφτομαι να βρω και εγω καμια 15 αρια τσογλαναρεους να παρω και κανα ρεμπελο για προπονητη και τσουκου τσουκου να κανω μια ομαδα στη Γ ' κατηγορια της Επσμ...που ξες με τα χαλια που εχει ο Απολλων μπορει να παιξουμε και αντιπαλοι... Παπαδοπουλε εισαι μεγαλος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ τελικα. και στην τελικη μας τα κανες τσουρεκια.... τωρα με την Ποδοσφαιρική Ανυπαρκτη Ομάδα του Διονύση δε λεω θα χάσετε αλλά σεμνα και ταπεινα μη ξεφτιλιζεσαι ρε !!! δε μιλαω για τον Απολλωνα ... πλεον δεν υπάρχει !!! Κανενας !!! Ολοι ειμαστε υπο του μηδενος μη σου πω και -40 κατι σαν την ανταρκτικη... Κριμα γιατι δε σου βγαινει και η κερκιδα κουφαλιτσα.... Μηπως θα το αναθεσει σαν εργο μεγαλοπνοο χωρις αναθεση ο Πανος... ο αδερφος του διονυση και να περασει σαν αθλητικο .... ??? ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ !!! ΕΚΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΚΑΨΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ... ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΗΛΑΔΗ.... ΚΑΛΗΝΤΧΤΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ (ΚΟΥΦΑΛΙΑ) ...

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Κλεϊτον Γαστρονομικές Λιχουδιές


Το επιχειρηματικό του ταλέντο προσπαθεί να αξιοποίησει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σίλβα Κλεϊτον ανοίγοντας στη Γλυφάδα εστιατοριο με Βραζιλιάνικο μενού. Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν και αρκετοι ακόμη πρωην ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Εμείς θα του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ,

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ! ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΠΕΛΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΣΟΥ ! ΑΑΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΙΑ !

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΑΣΦΥΞΙΑ & Δ.Ν.Τ.


Το σημερινό μου άρθρο ας με συνχωρέσετε που θα ξεφύγω απο τα τεκτενόμενα της ομάδας μας το αφιερώνω με όλη μου τη καρδιά και τη ψυχή στους τέσσερις νεκρούς (τρείς που ήταν εν ζωή και ένα αγέννητο βρέφος) .

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Δ.Ν.Τ. .-. SOS

Δεχομεθα Να Τελειώσουμε . Με αυτό το σκεπτικό η Ελλάς σαν άλλος κακομοίρης εμπήκε εις την σκέπην του οικονομικού στραγγαλισμού. Και ερωτώ ... Εαν μας δανείσουν 110 δις ευρώ εμεις που θα βρούμε να τα επιστρέψουμε ? Μηπως ειναι πλασματική εφαρμογή του τυπου κοπανιστός αέρας ? Εν ολίγης , μετα απο τρια - πεντε χρόνια οταν και θα εχει καταστραφει πλεον ο οικονομικός ιστός της Ελλάς της μετα Δ.Ν.Τ. εποχής τοτε τι θα παραδόσουμε ? μήπως εδαφικά τεμαχια ? Μηπως εδαφικά Γεωγραφικά Διαμερίσματα ? Γιατί μετα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896 , το 1897 , δηλώθηκε η φρασίς δυστηχώς επτοχεύσαμεν και μετα απο 10 - 15 χρόνια η Ελλάς ητο σε εμπολεμη κατάσταση ? Μηπως λέω είναι προάγγελος δυνατών συγκρούσεων αλλα και τετελεσμένων γεγονότων , οπου φυσικά σε μια δημοκρατικη χωρα οπως η Ελλας ο λαουτζίκος δεν εχει το δικαίωμα να ξερει... Του πεταν στα μουτρα μια τζούλια κατι τις απο λιγο τουρλου και τον αποβλακόνουν... ΜΠΑΛΑ - ΠΟΡΝΟ & ΝΤΑΧΤΙΡΝΤΙ καταντησε η φαση. ΑΥΤΑ.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΧΟΥ


Το μεγάλο πανηγύρι κατέφθασε στην πόλη του Σοχού και με στυλ αλλα τσίρκο μεντράνο έδωσε μια μεγάλη και μεγαλέιωδη γελοία παράσταση... Το 2-0 τα λεει ολα , οι κουδούνες ακόμα ηχούν στα αυτιά μας ... Παπαδόπουλε ακομα εδω εισαι πάρε το Θιασο σου και αντε σ αλλη παραλία.... Να ρωτησω κατι ακόμα Χιπις μας το παίζεις ? Τι εγινε με τη ΔΕΗ τον ΟΤΕ το ΝΕΡΟ ? ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ! ΜΗ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΩΡΟΛΟΪ ΦΟΡΑΣ ? CASIO ? ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ !!


ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ?
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ : ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ VOLLEY ... ΨΙΘΗΡΟΙ ...
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΡΙΔΑΙΑ. (ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ)