Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-2


Ένα σπουδαίο ματς έγινε σήμερα στους Γαλατάδες μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της δ’ εθνικής. Το παιχνίδι είχε μεγάλες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες που ...κράτησαν τους περίπου 600 (350εκδρομεις του Απόλλωνα)φιλάθλους και των δυο ομάδων ευχαριστημένους από την απόδοση των δυο συγκροτημάτων. Τα μόνα μελανά σημεία στον αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Καραδημου από πλευράς Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο όπως και ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων. Ο Απόλλωνας καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μιας και στα πρώτα 20 λεπτά προηγούνταν με δυο τέρματα διαφορά . Ο Απόλλωνας σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και ανταγωνιστικό σύνολο βελτιώνοντας αισθητά και την άμυνα του. Στη αντίπαλη πλευρά ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό σύνολο το όποιο μπορεί να κυνηγήσει κάθε παιχνίδι όμως η έλλειψη εμπειρίας στέρησε κάποιο γκολ αν και έφταναν συχνά στα καρέ του Απόλλωνα έχοντας όμως λάθος τελική επιλογή.
Φιλμ του αγώνα:
Μόλις στο 5΄λεπτο ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ όταν μετά από μακρινή σέντρα του Καραλιοπουλου βρήκε τον Λεπτοκαριδη οποίος με το στήθος πάσαρε στον επερχόμενο Πατάκη ο οποίος με σκαφτό σουτ σημείωσε το 1-0.
Στο 6΄λεπτο ήταν η ώρα να απαντήσει η ομάδα του Ολυμπιακού όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα η ομάδα του νομού Πέλλας έκανε σέντρα σουτ υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των Ποντίων να διώξει σε κόρνερ.
Η επομένη φάση στο παιχνίδι ανήκει στον Απόλλωνα όταν στο 19΄λεπτο ο Haxhi κέρδισε φάουλ το όποιο εκτέλεσε ο ίδιος. Η σέντρα πέρασε όλη την άμυνα του Ολυμπιακού βρίσκοντας των αμαρκάριστο Λεπτοκαρίδη που με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.
Στο 35 λεπτό η ομάδα του Ολυμπιακού είχε άλλη μια ευκαιρία αλλά το δυνατό σουτ του Καραδημου υποχρέωσε των Καρατζιοβαλή να αποκρούσει με μεγάλη δυσκολία την μπάλα πού την έστειλε σε κόρνερ. Το ημίχρονο έληξε χωρίς άλλες καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε για αρκετά λεπτά με την κατοχή τις μπάλας να έχει στο μεγαλύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν από φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων ο Haxhi υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει σε κόρνερ την μπάλα. Στο 66 άλλη μια φάση για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από κάθετη πάσα του Haxhi βρήκε τον Παπαποστολου ο οποίος πέρασε στον επερχόμενο Καραλιοπουλο αλλά το σουτ του στην κίνηση πέρασε λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού. Στο 74 λεπτό ήταν η σειρά να απαντήσει στις χαμένες ευκαιρίες του Απόλλωνα η γηπεδούχος ομάδα όταν μετά από επέλαση του Βαγκουρος έχασε διπλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ του αγώνα όμως ο πολύ κάλος Καρατζιοβαλης έδιωξε των κίνδυνο και τις δυο φορές. Στο 82΄λεπτο ο Απόλλωνας συνέχισε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών όταν ο Παπαποστολου βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ αλλά και δυο ευκαιρίες που είχε σταμάτησαν επάνω στον τερματοφύλακα. Ως το τέλος του παιχνιδιού άλλες φάσεις και από τις δυο ομάδες δεν σημειώθηκαν μιας και οι γηπεδούχοι αφιερώθηκαν σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας.
Συνθέσεις των δυο ομάδων
Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής,Καραλιόπουλος, Λευκαρίτης(46 Παπαποστολου),Λεπτοκαρίδης,Λουιζίδης,Ελευθεριάδης,Πλατάκης(80 Καραπατσακίδης),Σαπανίδη,Βεντζιος,Haxhi(85Σαλμας).

-------------------------------------------------------------------------------------

Στο Volley ο Απολλων Καλαμαριάς κερδισε στο τουρνουά που διοργανόθηκε στη Βουλγαρία και με τρεις νίκες κατέκτησε το τρόπαιο. Μπράβο στα παιδιά.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ 3-0


Το προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας έδωσε χθες η ομάδα μας με αντίπαλο την Νέα Ζίχνη. Ένα εύκολο απόγευμα είχαν οι Πόντιοι στην αναμέτρηση με τους Σερραίους μια και το παιχνίδι δεν αντέχει μεγάλης κριτικής γιατί η ομάδα των Σερρών είναι ...νεοφώτιστη στην κατηγορία. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Το παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω από 200 φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Ο Πόντιοι στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν όπως όλα δείχνουν με την βασική ενδεκάδα για το νέο πρωτάθλημα. Την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα την έκανε στο 20΄λεπτο η ομάδα μας όταν μετά από λάθος των αμυνόμενων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Λεπτοκαρύδης ο οποίος σούταρε αλλά οι αμυντικοί του Μέγα Αλέξανδρου απέκρουσαν πάνω στην γραμμή το τέρματος. Στο 25΄ λεπτό αναμέτρησης ο Απόλλων άνοιξε το σκορ όταν μετά από ατομική ενέργεια του Λευκαρίτη και αφού τρίπλαρε τους τελευταίους αμυντικούς εξαπέλυσε δυνατό σουτ κάνοντας το 1-0. Η επόμενη φάση στον αγώνα άργησε 20 λεπτά να γίνει όταν στο 45΄λεπτο μετά από σέντρα του Λευκαρίτη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε λανθασμένα πάνω στο Λεπτοκαρύδη ο οποίος πάσαρε στον αμαρκάριστο Πλατάκη που με σουτ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις και στις δυο εστίες . Στο δεύτερο ημίχρονο οι μόνες ευκαιρίες που έγιναν ανήκαν πάλι στην ομάδα μας με εκφραστή και στις δυο στον Παπαποστόλου. Μια από αυτές κατέληξε στα δίχτυα του Μέγα Αλέξανδρου όταν στο 80 λεπτό της αναμέτρησης ο πολύπειρος επιθετικός “έκλεψε” την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Νέας Ζίχνης και έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα . Άλλη μια φάση έγινε στο 85’ λεπτό όταν μετά από κάθετη πάσα του Κεντή που έβγαλε τον Παπαποστόλου τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε τον πορτιερο της Ζίχνης. Ως το τέλος δεν υπήρξαν άλλες ιδιαίτερες φάσεις.

Συνθεση απολλωνα : 1η ημίχρονο Καρατζιοβαλής, Σαπανίδης, Ψευτογιώργος, Λουιζίδης, Ελευθεριάδης, Βέντζιος, Πλατάκης, Haxhi, Λεπτοκαρίδης, Λευκαρίτης, Καραλιόπουλος 2η Καραπατσακίδης, Σακκάς, Μαλακόζης, Μπαντής, Κανούλας, Παπαποστόλου, Ανδρεάκος, Καλαϊτζίδης, Κέντης, Γεράκης
Επόμενο φιλικό της ομάδας μας είναι την παρασκευή στης 10/9/2010 και ώρα 17:45 με την ομάδα του Νέου Ρυσιου

------------------------------------------------------------------------------------

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ... ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο σύνδεσμο μας παρέλαβε τις κάρτες διάρκειας για την νέα χρόνια. οι κάρτες διάρκειας κυμαίνονται από τα 50 για τις θύρες 1& 2, 100 3&4 θύρες και των 200 ευρώ που είναι για όλα τα αθλήματα του ερασιτέχνη. Για πληροφορίες και αγορά διάρκειας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία τ...ου συνδέσμου κάθε δευτέρα μετά της 20:45 στον Ευοσμο Απόλλων ομάδα κάρδια και αγάπη διάρκειας .

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1 (ΦΙΛ)


Στα πλαίσια του φιλικού αγώνα μεταξύ ΑΣ Πενταβρύσου και Απόλλωνα Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε αδελφοποίηση των δυο σωματίων μια και στην περιοχή της Καστοριάς είναι έντονο το Ποντιακό στοιχείο. Πριν την έναρξη του σπουδαίου ιστορικού φιλικού... αγώνα των δυο συλλόγων πραγματοποιήθηκαν ανταλλαγές πλακετών μεταξύ των σωματίων. Στην εκδήλωση χόρεψε το χορευτικό τμήμα νέων του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου Πενταβρύσου ‘ Ο ΠΟΝΤΟΣ’. Μετά το τέλος του αγώνα παρατέθηκε δείπνο από την τοπική κοινότητα στην ποδοσφαιρική ομάδα και τον έφορο του Απόλλωνα. Πριν το δείπνο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Γιώργος Νιφαδόπουλος ο οποίος παρέδωσε στον πρόεδρο της τοπικής ομάδας φωτογραφίες από την σύνθεση του Απόλλωνα 1957 και έγγραφα με το πρώτο καταστατικό της ομάδας το 1926 και λίστα από τα παιχνίδια της χρυσής δεκαετίας του 1957-1968. Η διοίκηση του Απόλλωνα ευχαρίστησε την ομάδα της Πενταβρύσου για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα κατά την διαμονή στο όμορφο χωριό της Καστοριάς.

Λίγα λόγια για την Πεντάβρυσο και τον τοπικό αθλητικό σύλλογο.

Η Πεντάβρυσος είναι χωριό του Νόμου Καστοριάς με υψόμετρο 790 μέτρων έχει 662 μόνιμους κατοίκους. Κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου πραγματοποιείται μεγάλο συναπάντημα των Πενταβρυσιοτών η εκδήλωση κρατά τρεις μέρες. Στην περιοχή της Πενταβρύσου το 1999 ανακαλύφθηκε μετά από αρχαιολογική σκαπάνη το αρχαιότερο επιτύμβιο ανάγλυφο της Άνω Μακεδονίας και είναι το καλύτερο σωζόμενο ανάγλυφο σε όλη την Μακεδονία. Ο αθλητικός σύλλογος ΑΣ Πενταβρύσου δημιουργήθηκε το 1960 τα χρώματα της ομάδας είναι λευκό και μπλε. Τα περισσότερα χρόνια της πορείας της ομάδα αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα το Ε.Π.Σ. Καστοριάς εκτός από το 1982 όταν για πρώτη φορά στην ιστορία του σωματίου ανέβηκε στην δ’ εθνική η ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια έκανε πρωταθλητισμό άλλα λόγω ισοβαθμιών και διαφορών τερμάτων έχανε την άνοδο στην δ’ εθνική πάνω στο νήμα από άλλες ομάδες. Μετά από 28 χρόνια ο σύλλογος επέστρεψε στην κατηγορία δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο προσπαθώντας να μείνει στην κατηγορία για πολλά χρόνια την περσινή χρονιά η ομάδα της Καστοριάς κατέκτησε το κύπελλο Καστοριάς και το πρωτάθλημα της Α1 του νομού. Στην ομάδα έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο οι Υφαντίδης , Λαζαρίδης, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος . Η ομάδα επίσης έχει τμήματα υποδομής junior και εφηβικά τα οποία συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Καστοριάς.


Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος το παιχνίδι κύλισε χωρίς πολλές ιδιαίτερες φάσεις και στα δυο ημίχρονα εκτός από μερικές ατομικές ενέργειες και από τις δυο ομάδες μιας και οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν να παιχτεί σπουδαίο ποδόσφαιρο. Στο ...πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να κάνουν στα πρώτα λεπτά αναγνωριστικό παιχνίδι. Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα όταν στο 7’ λεπτό δυνατό σουτ υποχρεώνει τον Καρατζιοβαλή να απόκρουση και να στείλει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 10’ λεπτό ήταν η σειρά των Ποντίων να δημιούργησουν την πρώτη τους ευκαιρία στον αγώνα όταν μετά από σύγχυση μέσα στα καρέ των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε ο Ψευτογιώργος όμως το ασθενές σουτ του μπλόκαρε με ευκολία ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπαδόπουλος. Στο 30 λεπτό δυνατό σουτ των γηπεδούχων πέφτει και μπλοκάρει ο Καρατζιοβαλής. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού ο Απόλλωνας καταφέρνει να προηγηθεί όταν στο 45΄ λεπτό μετά από εξαίσια διαγώνια πάσα του Καραλιόπουλου βρίσκει τον Λεπτοκαρίδη και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα τον γηπεδούχων κάνοντας έτσι το 0-1 οπού είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά λόγω των πολλών αλλαγών και της συνεχόμενης βροχόπτωσης και δυσκόλευε τις προσπάθειες και των δυο ομάδων. Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο ανήκει στην ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας όταν στο 50΄ λεπτό ο πολύπειρος Γρηγοριάδης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι τραντάζοντας την εστία των Ποντίων. Η πρώτη καλή ευκαιρία του Απόλλωνα στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 70’ λεπτό όταν από ατομική ενεργεία του Κανούλα σούταρε άλλα ο τερματοφύλακας της Πενταβρύσου απέκρουσε. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό άλλο ένα σουτ του Κανούλα ο τερματοφύλακας αποκρούει για ακόμη μια φόρα το σουτ και η μπάλα του φεύγει σε κόρνερ. Άλλη μια ευκαιρία για την ομάδα μας να διπλασιάσει τα τέρματα της είχε ο Κεντής όταν βγήκε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων αλλά ο τελευταίος πρόλαβε και έκλεισε το πεδίο του Κεντή και τον υποχρέωσε να γυρίσει την μπάλα πίσω. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς άλλες ιδιαίτερες φάσεις.

Σύνθεση Απόλλωνα : Καρατζιοβαλής (46 Μπαντής), Σαπανίδης (52 Σακκάς), Ψευτογιώργος (50 Μαλακόζης), Λουιζίδης (65 Γεράκης), Ελευθεριάδης (65 Σαλμάς), Καραπατσακίδης (60 Ανδρεάκος), Καϊάφας (65 Καλαϊτζίδης), Haxhi (60 Κέντης), Λεπτοκαρίδης (75 Καζούκας), Λευκαρίτης (52 Ντεβρεντλής), Καραλιόπουλος (52 Κανούλας)

-------------------------------------------------------------------------------------

Την Τέταρτη 8/9/2010 και ώρα 17:45 στο γήπεδο του Απόλλωνα στην καλαμάρια θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας μεταξύ της ομάδα μας και του Μέγα Αλέξανδρου Νέας Ζιχνης. Το παιχνίδι θα είναι πρόβα τζενεραλε για την ομάδα μας. Ας είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε κουράγιο στα παιδιά της ομάδα μας για την νέα χρόνια. Πάντα μπροστά για τον Απόλλωνα μας

-------------------------------------------------------------------------------------

ΑΕ ΦΑΛΗΡΟΥ –ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (εφηβική ομάδα)
Στο παιχνίδι που έγινε χθες μεταξύ Απόλλωνα και ΑΕ Φαλήρου ανάμεσα στα εφηβικά τμήματα η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 την ομάδα του Φαλήρου. Τα γκολ της ομάδας τα έβαλαν 1 ο Ευάγγελου και 2 ο νεαρός Λουιζιδης. Σύνθεση Απόλλωνα Μικικης, Ζαμπέτογλου, Κόνι, Πέικος, Ντρίζα, Ματσα...ρίδης, Τραΐτσης, Μαλακόζης, Κωνσταντινίδης, Μυλώσης, ΛουιζίδηςΑκόμη, αγωνίσθηκαν οι: Μπενάι, Μπουλγκουρίδης, Κεραμιδάς, Γιακουστίδης, Μαυρίδης, Ευαγγέλου, Καραγιαννίδης

-------------------------------------------------------------------------------------
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίχτης των Ποντίων την νέα χρόνια θα είναι ο Γιώργος Παυλίδης. Ο 32χρονος πάουερ φοργουορντ επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του όπως ο ίδιος δήλωσε. Επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια περιπλάνησης στα σαλόνια της Α1 και σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Μετά από μας αγωνίστηκε κατά σειρά στις Giessen , Νήαρ Ηστ, Μαρούσι, Ηρακλή, Α.Ε.Λάρισας, Real Valladolid, Rozalia. με τελευταίο σταθμό την Καβάλα.

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ & ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Απόλλων Καλαμαριάς και η ακριτική Καστοριά στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων επαιξαν δυο φιλικούς αγώνες , Καστοριά - Απόλλων 1-2 και Απόλλων - Καστοριά 3-2 Πάντα οι αγώνες με την ακριτική ομάδα είναι πολύ καλοί και φυσικά οι δυο ομάδες έχουν πολυ καλές σχέσεις τόσο σε οπαδικό χαρακτήρα οσο και αθλητικό. Εμείς απο τη μεριά μας να ευχηθουμε μια πολύ καλή πορεία για την Καστοριά και αν μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική στο τέλος της χρονιας.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλικό με Πεντάβρυσο Καστοριάς

Φιλικό με το Πεντάβρυσο Καστοριάς θα δώσει ο Απόλλων την Κυριακή στα πλαίσια της προετοιμασίας. Η τοπική ομάδα ανέβηκε στη Δ' Εθνική απο τη ΕΠΣ Καστοριάς και θα αγωνίζεται στο 3ο Ομιλο. Επίσης οι μεγάλη πλοιοψηφία των κατοίκων του Πεντάβρυσου ειναι φανατικοί φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και στην Πεντάβρυσο.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Συνδεσμιακά Διαρκείας ... Αγάπη Διαρκείας.

Οι σύνδεσμοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς , Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών , Club Rossoneri , Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών , αλλά και ο νέος σύνδεσμος του Κιλκις , ο Ομιλος Φιλαθλων Απόλλωνα Πόντου , θα βοηθήσουν την ομάδα , πέρνοντας απο 500 διαρκείας .
Να θυμήσουμε οτι ο Ομιλος Φίλων Απολλωνα Ποντου είδη έει προμηθευθεί και εισιτήρια διαρκείας αξίας 10.000 Ευρώ προς ενισχυση της ομάδος. Παρακαλούνται ολοι οι φιλαθλοι να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ολη η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

-------------------------------------------------------------------------------------------------