Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Ολοι οι δρόμοι σήμερα απο τις 16:00 και μετά οδηγούν στο Κλειστό της Καλαμαριάς για να φωνάξουμε πρώτον για τη γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται με τον Αθηναϊκο και δευτερον να συμπαρασταθούμε όλοι στον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη μεγάλη μάχη του Volley. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ Καλαμαριάς να βρωντοφωνάξουμε για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ & ΣΤΑΥΡΟ !!!

Μιας και περιμένουμε μας έχει φάει η αναμονή να δούμε τον Απόλλωνα ... στο τέλος θα διοργανώσουμε εμείς το πρωτάθλημα.... Μιας και έχουμε χρόνο να τα λέμε ας ευχηθούμε ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Σταύρο Φωτιάδη αλλά και στο Γιώργο Συγκιρίδη από τα παλαιότερα μέλη της Θύρας 2 Δυτικών Συνοικιών σήμερα που έχουν γενέθλια να τα εκατοστήσουν και να δουν τον ΑΠΟΛΛΩΝ στο ΤΣΟΥ-ΛΟΥ να τεντώνει το σεντόνι . Κατα τα άλλα καλά... Για ουζάκι η ομάδα πήγε μέχρι τη Μυτιλήνη... στο Volley περιμένουμε να ξεκινήσουμε μόνο το μπάσκετ ξεκίνησε αλλά η ομάδα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε. ΑΥΤΑΑ... 

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου αποδέχτηκε την πρόταση του Δ.Σ του Ποντιακού Συλλόγου Στουτγκάρδης και περιχώρων "Η ΡΩΜΑΝΙΑ" και θα βρεθεί στη Στουτγκάρδη το 3ήμερο 7 με 10/10 ώστε να ενημερώσει για τους σκοπούς του Ομίλου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης θα υπάρξει και 2ωρη ραδιοφωνική εκπομπή-αφιέρωμα στον Απόλλωνα την Κυριακή 9/10 19:00 με 21:00 ώρα Ελλάδος την οποία θα μπορούν να ακούσουν και οι φίλοι μας στην Ελλάδα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για το πώς).

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου ευχαριστεί θερμά τα αδέρφια μας στη Γερμανία οι οποίοι είναι και οι πρώτοι Έλληνες από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τους σκοπούς του Ομίλου και να διαφημίσουν την Πανναπολωνίστικη και Παμποντιακή Λαϊκή Βάση που ξεκίνησε ο Απόλλων.

Ταυτόχρονα ενημέρωση θα έχει και η Ποντιακή Εστία Στουτγκάρδης.

www.apollonpontou.com

Η ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ χαιρετίζει αυτή την ιστορική και συνάμα σημαντική στιγμή στην ενενηντάχρονη ιστορία του Απόλλωνα , αφού ο Απόλλων έρχεται στις ρίζες του. Οι Πόντιοι όλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον ιστορικό Απόλλωνα όπου με τη βοήθεια όλων μπορεί να φτάσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ !!! ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : ΝΙΚΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ 0-2
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ : ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 3-0.



Ο