Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΝΙΚΗ Β 1-0

Ο σύνδεσμος φίλαθλων του Απόλλωνα «Θυρα-2- Δυτικών Συνοικιών» εύχεται στην οικογένεια του 


προπονητή μας κύριου Γιώργου Στράντζαλη να του ζήσει το νέο μέλος της οικογένειας του και του 


ευχόμαστε να είναι γερό, δυνατό ,ευτυχισμένο και τυχερό το νέο μέλος της φαμίλια σας .


Μετά και την σπουδαία νίκη του Απόλλωνα απέναντι στην αξιόμαχη Νίκη Β. ΜΕ 1-0 ΜΕ ΤΈΡΜΑ ΤΟΥ ΧΆΤΖΙ στόχος είναι το επόμενο 


παιχνίδι στο Καυτατζόγρειο κόντρα στους Πόντιους Κατερίνης. Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα θα είναι 


εκεί να δώσουν τη δική τους μάχη στις κερκίδες. 








Υ.Γ. Με τους φιλάθλους της ιστορικής Νίκης Β. μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν μόνο τα 90 '
 , Μερικοί ξεχάστηκαν και φώναξαν λίγο παραπάνω και απο τους Απολλωνιστές και απο τους 


φιλάθλους της Νίκης αλλά μέχρι εκεί. Ο Απολλωνιστής δε ξεχνάει πως οι φίλαθλοι της Νίκης Β. 


τον συμπαραστάθηκαν σε κάποια παιχνίδια αλλά επίσης οτι μας συνδέει η προσφυγιά... Της 


Ιωνίας και του Πόντου. Απολλων και Νίκη η Ιστορία μας Ανήκει !!! Στην εικόνα ο πρόεδρος του 


Απόλλωνα κ. Χαραλαμπίδης Αχιλλέας με φόντο τους φίλους της Νίκης Βόλου. 

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΟΟΟ !!!

Τέρμα τα ψέμματα αγαπητοί παίχτες του Ιστορικού Απόλλωνα Καλαμαριάς , μετά και τη μεγαλειώδη νίκη που πετύχατε μέσα στην Δόξα Κρανούλας με 0-1 αλλά και την παραίτηση του κ. Τζο Παλατσίδη ,  ο Απόλλων με νέο πλέον τεχνικό toν κ. Γιώργο Στράντζαλη ταξιδεύει στις Σέρρες όπου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γ. στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι αναμφίβολα είναι κομβικής σημασίας για 3 λόγους !!!

1ον Ο Εθνικός έχει πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής και είδη προηγείται στο βαθμολογικό πίνακα.
2ον Η Νίκη Βόλου αγωνίζεται στην έδρα της και δύσκολα θα χάσει αυτό το παιχνίδι με τη Δόξα Κρ.
3ον Στο κόλπο μπήκε και η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης " Ηρακλής " όπου η ξεφτίλα για τον γηραιό συνεχίζεται και είπανε να φτιάξουνε ένα μεγάλο ποντιακό ανέκδοτο... Για αυτό.... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ .... κλέβω την ατάκα απο τον θρυλικό Λ.Κ. και το τονίζω... ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΕΓΙΝ Η ΓΡΙΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟ !!!  (πάει όπως το γνωστό: ΚΑΘΕ... )

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

1. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ !!! 2. ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ !

1. Θα έπρεπε να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ εσείς τα παιχτάκια και οχι οι ΠΑΙΧΤΕΣ , του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που έχετε την ΤΙΜΗ να φοράτε την ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ Φανέλα ! Αλλά που Ντροπή ? Έχει χαθεί το φιλότιμο.... Τόσο με τον Τύρναβο τόσο και χειρότερο με τη Λευκάδα και κατα τά αλλα συμπαθη Τυληκράτη. Προπονητή δε σε βλέπω ... δεν υπάρχεις ... εισαι ενα απόλυτο μηδέν. Στο χέρι σου είναι να κάνεις αλλού τον προπονητή γιατι εδω δεν υπάχει ψυχολογία για σενα. Οσοι παιχτες ΘΕΛΟΥΝ να θεωρούνται ΠΑΙΧΤΕΣ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θα πρεπει να ματώσουν για τη φάνελα. και οχι να μαζευουμε κουράδες μέσα απο τον αγωνιστικό χώρο. Τα κλανίδια που ρίξατε περισσότερο ακουγόνταν σε όλο το παιχνίδι. Εαν εξαιρέσουμε 1 , 2 περιπτώσεις ολοι οι άλλοι λες και φάγατε κανα γουρουνι και 3 κιλα κουραμπιέδες στις γιορτες. Λοιπον Μαγκες ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ θα πρεπει να νιωθετε γιατι μ αυτο το ψολόκρυο ηρθαμε να σας δούμε και φυγαμε απ το γηπεδο λες και πηραμε ληγμένα. ΠΑΙΞΤΕ τη ΜΠΑΛΑ της ΖΩΗΣ σας ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ και ΤΕΛΟΣ !!! Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ !
 2. ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΙΑΡΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΑΣΕΙΣ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΑΛΛΑ !!! ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ . ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.