Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...

Κρίμα για τον Απόλλων που δε κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και δυστηχώς θα έχουμε τους βλάχους και του χρόνου... Ο προπονητής μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις Μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων 1926 - Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο προπονητής της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Σπύρος Μπαξεβάνος, έκανε τις εξής δηλώσεις:
«Φανήκαμε κατώτεροι των απαιτήσεων. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν πιο δυνατός και γρήγορος. Μας "κατάπιε" το άγχος. Ομως, σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να καταφέρνεις να νικάς το άγχος και όχι να το αφήνεις να σε διακατέχει και να μην μπορείς να αγωνιστείς όπως πρέπει. Αν ο συνάδελφος, προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, παραπονιέται για τη διαιτησία, λέγοντας ότι ο διαιτητής έπρεπε να εγκρίνει την αλλαγή στις καθυστερήσεις, εγώ είμαι σίγουρος ότι το γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας είναι καθαρό οφσάιντ. Το αποτέλεσμά μας ισοδυναμεί με ήττα. Οι νίκες έχουν πολλούς "πατέρες", οι ήττες όμως είναι "ορφανές" και φταίει ο προπονητής. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δούμε από δω και πέρα τι μέλλει γενέσθαι. Καλή συνέχεια στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Πήραμε το ρίσκο με τη συμμετοχή του Μάνθου Πλατάκη, ο οποίος έπαιξε με τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Αυτό που έπρεπε να κοιτάξουμε ήταν πώς θα νικήσουμε και όχι να μας ενδιαφέρει κάποιο άλλο εξωγηπεδικό γεγονός. Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». ( apollonpontou.com) 

Επίσης ο τερματοφύλας μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις. «Σε τέτοια ματς δε χρειάζεται προπονητής, ούτε φταίει αυτός για τυχόν κακό αποτέλεσμα. Χρειάζεται πάντα καθαρό μυαλό, πειθαρχία, θάρρος και καρδιά. Από κάθε παρόμοιο αγώνα κρίνεται η τύχη του πρωταθλήματος, της οικογένειας σου, του ανθρώπου που προσφέρει και τοποθετεί χρήματα σε κάθε ομάδα. Ημασταν κατώτεροι. Προσπαθήσαμε μετά την αποβολή παίκτη του Οικονόμου Τσαριτσάνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εύχομαι καλή επιτυχία στη φιλοξενούμενη ομάδα. Θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την ομάδα μας. Φέτος, σε άλλα παιχνίδια είχαμε καταπληκτική απόδοση και σε κάποια παίζαμε χάλια. Ετσι, χάσαμε αρκετούς βαθμούς. Θεωρώ ότι αν είσαι καλή ομάδα, πρέπει να νικάς και τον διαιτητή. Το μέλλον είναι αβέβαιο. Εχω να προσθέσω, ως απάντηση, ότι δυστυχώς κάποιοι πετούν εκτός τους αγνούς ανθρώπους, που θέλουν να προσφέρουν στον χώρο».( apollonpontou.com)