Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΕΣ

Σας παραθέτω απο το metrosport.gr τα λεγόμενα του πρώην τεχνικού διευθυντή του Απόλλωνα κ. Γάτση και νυν μέντορα των υποψηφίων ποδοσφαιριστών , θα γίνει και επίσημα σχολή στην Ελλάδα απο τον εκλεκτό μας κύριο Χρήστο για manager ... Τώρα Σχολή manager - manager επισημος - αλλά και εταιρία φυλαξεως ιδιωτικών χώρων όπως και για εργαλείο ενα μοναδικό σφυρί που άλλαξε τη μορφή . ) έχουμε και λέμε...


Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «ένα – δύο» μίλησε σήμερα ο εκπρόσωπος του Σωκράτη Φυτανίδη, Χρήστος Γάτσης. Ο κ. Γάτσης σχετικά με το φημολογούμε ενδιαφέορν του Άρη για τον αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για την μεταγραφή του Φυτανίδη. Ο Άρης είχε καταθέσει δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, μέσα στις οποίες συμπεριλάμβανε και έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Αστέρας όμως είχε αρνηθεί. Εκεί έχει μείνει το θέμα. Προσωπικά δεν ξέρω για κάτι παραπάνω αυτό το διάστημα. Ο Φυτανίδης φυσικά έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε πληρώσει αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει από τον Απόλλων Καλαμαριάς». Ο κ. Κόντης είχε δηλώσει παλαιότερα πως οι ελληνικές ομάδες έχουν υπέρογκες απαιτήσεις για τους έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Χρήστος Γάτσης σε ότι αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση τόνισε : «Πραγματικά για τα ελληνικά δεδομένα, θεωρώ και εγώ ότι οι απαιτήσεις του Αστέρα ήταν πολύ υψηλές. Επαναλαμβάνω, για τα ελληνικά δεδομένα. Δύσκολα κάποια ελληνική ομάδα θα σκεφτόταν να δώσει ένα τέτοιο ποσό. Πάντως δεν είναι και πολλοί οι καλοι έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι και διαθέσιμοι και για τον λόγο αυτό ίσως παρατηρείται αυτό το φαινόμενο». Σε ότι αφορά την διάθεση του ίδιου του παίκτη, ο εκπρόσωπος του απάντησε: «Δεν χρειάζεται να πω κι εγώ κάτι που σκέφτονται όλοι. Ποίος δεν θα ήθελε να παίζει σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και οι φιλοδοξίες του Φυτανίδη είναι λογικό να είναι μεγάλες».

Ο Χρήστος Γάτσης τοποθετήθηκε και για τον Απόλλων Καλαμαριάς, από τον οποίο πέρασε άλλωστε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή: «Είναι πολύ στενάχωρο για όλους μας να βλέπουμε τον Απόλλωνα σε αυτή τη θέση. Θεωρώ ότι η καταστροφή της ομάδας ήταν η πτώση στη Β΄ εθνική και οι χειρισμοί που έγιναν μετά. Η ομάδα πήγε σε λάθος χέρια. Είναι κρίμα μία ομάδα που εκπροσωπεί με υπερηφάνεια ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνισμού να βρίσκεται στη θέση αυτή. Προσωπικά πέρασα από τον Απόλλωνα και καταλαβαίνω πολύ καλά το μέγεθος του». Σε ότι αφορά την περιβόητη υπόθεση Βάλνερ είπε: «Ήταν πρωτόγνωρο να δικαιώνει ουσιαστικά η ΕΠΟ την θέση και των δύο ομάδων, όμως τελικά η απόφαση να είναι καταδικαστική για τον Απόλλωνα. Θεωρώ μεγάλο λάθος του Απόλλωνα που απέσυρε την προσφυγή που είχε καταθέσει στο CAS. Εκτιμώ ότι εκεί θα την κέρδιζε την υπόθεση». Ο Χρήστος Γάτσης τέλος τόνισε ότι: «αυτή την στιγμή δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Δαμήλο και δε μιλάμε. Από τη στιγμή που διακόπηκε επαγγελματικά η σχέση μου με τον Απόλλωνα, δεν έχουν κάποια επαφή».

Το ζουμάκι πάντος λέει οτι σαν τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα κατείχε και τη θέση του manager .... για υποψύφιους ποδοσφαιριστές και υποψήφια θυματα.... Τον Βάλνερ ποιος μας τον Φορτωσε στον Απόλλωνα κύριε Γάτση ??? Έσεις ή καποιος άλλος ???? Γνωρίζατε οτι υπήρχαν ολα τα προβλήματα με το Βάλνερ και δεν αντιδρασατε ??? Με τον Δαμηλο δικαιωμα σας ειναι να μην μιλάτε , αλλα νομιζω οτι στη δικαιοσυνη μαζι θα απολογειθειτε μια μερα....


Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ !!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ,ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή