Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ?

Στο επίσημο σάϊτ του ερασιτέχνη έχουμε μια γελοία ανακοίνωση του τύπου νια - νια - νια !!! Αλοίμονο αν την πέρναμε στα σοβαρά αλλά προς θεού ::: γιατί τόσο καιρό απο την εκλογή της νέας διοικησης δεν ενημερώθηκε το υποτιθέμενο σαϊτ το οποιο παρεπιπτόντως ανεβαίνει και σε τζαμπανταν σερβερ ?? την ανακοίνωση αυτούσια σας την αντιγράφω εδώ και εχουμε τα σχολιανά !!!

ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ





ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ( ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ)




Για το καλό του Απόλλων παρακάμφθηκαν οι εκλογές στις 14 και 21 Ιουνίου και το δικαστήριο επέβαλε διοίκηση πρωτοδικείου. Σε ορισμένους που θυμούνται την ιστορία η υπόθεση θυμίζει λίγο την υπόθεση του κ. Αγγελόπουλου. (ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ... ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ? ΡΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ! ΤΟ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ!!!)




Συζητήθηκε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η προσωρινή διαταγή για τον ορισμό εξάμηνης προσωρινής 15μελούς διοίκησης των Ιωάννη Ιωσηφίδη, Δημήτρη Λέκκα, Τάσο Δημητριάδη, Ρένα Δημητριάδου, Δημήτρη Ταραζά, Αθανάσιο Τυμπανάρη, Βασίλη Δράκο, Γιώργο Παπαδόπουλου του Παναγιώτη, Γιώργου Ζαμπέτογλου, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Σουβατζόγλου, Βασίλη Παπαδόπουλου του Λεωνίδα, Κώστα Βιόπουλου, Μαργαρίτα Καστανιώτου και Σωκράτη Πετκάκη.

Τον Μ. Γ. Σ. Απόλλων εκπροσώπησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Βαγγέλης Χατζηιωάννου μαζί με τον πρόεδρο κ. Απόστολο Παπαδόπουλο και τον γενικό διευθυντή κ. Αχιλλέα Ασλανίδη.

Τελικά ο πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου που εκδίκασε την υπόθεση αποδέχτηκε απόλυτα τους ισχυρισμούς που προέβαλε ο σύλλογος δια του πληρεξούσιου δικηγόρου του και απέρριψε το αίτημα για προσωρινή διαταγή.

Ειδικότερα, όπως αποδείχτηκε από τα έγγραφα που προσκομίσαμε:

Πρώτον, οι 2 από τους 15 δεν αποτελούν καν μέλη του Μ. Γ. Σ. (οι Σωκράτης Πετκάκης και Αθανάσιος Τυμπανάρης ) και οι υπόλοιποι 13 δεν είναι οικονομικά συνεπείς, αφού δεν έχουν πληρώσει τις συνδρομές τους τα τελευταία 2 χρόνια.

Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση έκανε στον πρόεδρο του Μονομελούς Πρωτοδικείου ο κ. Δημήτριος Λέκκας, ο οποίος δεν έχει πληρώσει στον Απόλλωνα εδώ και 14 χρόνια, από το 1996, ούτε ένα ευρώ από τις συνδρομές του. (ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΑΣΑ ΣΤΟ ΛΕΚΑ ? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ ? ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ... ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ )

Δεύτερον, το νόμιμα καθόλα Διοικητικό Συμβούλιο του Μ. Γ. Σ. προκήρυξε τακτική γενική συνέλευση για την εκλογή Δ. Σ. για τις 14 Ιουνίου 2010. (ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΑΠΟ ΤΕΛΗ ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ? )

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με τα παραπάνω το Δ. Σ. του Μ. Γ. Σ. συνεχίζει κανονικά να υφίσταται έως την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών όπου θα λειτουργήσει υπηρεσιακά έως ότου αναδειχτεί νέα Διοίκηση. (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ...)

Δυστυχώς, το πραξικόπημα του προέδρου των…προσωρινών διοικήσεων κ. Ιωσηφίδη και του Δήμου απέτυχε παταγωδώς.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες προφανώς δεν ταιριάζουν σε αυτόν και στους υποστηρικτές του και για αυτό δε δίστασαν 7 μέρες πριν τις εκλογές να σύρουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Απόστολο Παπαδόπουλο, έναν βετεράνο ποδοσφαιριστή που υπήρξε αρχηγός και τίμησε την φανέλα του Απόλλωνα επί 19 χρόνια, παραβλέποντας, όμως, πάνω από όλα, το αναφαίρετο δικαίωμα των Απολλωνιστών να εκλέξουν τη διοίκηση της αρεσκείας τους. (ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΟΥΝΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΕΕΕ ? ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ? ΕΛΕΟΣ ΡΕ !! ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ.... ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΤΙ ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ ? ΕΣΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΒΙΔΩΘΗΚΕΣ...)

Το γεγονός αυτό μας προκαλεί βαθύτατη θλίψη, αλλά από ότι φαίνεται οι διαδικασίες που παραπέμπουν σε περιόδους χούντας ταιριάζουν περισσότερο στο ήθος και την κοσμοθεωρία τους. ( ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...)

Για αυτό άλλωστε και οι μεγάλοι άνδρες έχουν απαίτηση από τον εαυτό τους, ενώ οι μικροί…από τους άλλους. (ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ? ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ... ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ...)





Το (ΠΡΩΗΝ) Διοικητικό Συμβούλιο

ΑΝΤΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ! ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΝΕ...

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...

5 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΠΗΒΟΛΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ !!!

    Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

    ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΖΙΛΕΥΤΗΚΕ

    ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ

    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΟΠΗΚΕ

    Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΥΣΘΙΑ ....

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apolitos sosto to sxoleio tou filou.kurioi tis neas proedrias min kratate kialo to kosmo sto skotadi agonioi kai athela sas tha strafi enantion sas epitelous ligo fos sto tounel theloume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΡΕΕΕ ! ATHENS CLUB ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ! ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file apo athina an epitrepe poios eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή