Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ vs XAOS


Το Χάος που επικρατεί στον ιστορικό σύλλογο θα προασπαθήσει να τυσαθέψει ο νέος πρόεδρος της διοίκησης του πρωτοδικείου κ. Ιωσιφίδης. Τα θέματα που ταλανίζουν την ομάδα είναι οχι απλά μεγάλα προβλήματα αλλά τεράστια. ! Με αισιοδοξία αλλά και επιμονή και με μεγάλη υπομονή πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σ αυτο το μεγάλο μετερίζι ο καθένας απο το πόστο που μπορεί και πιστεύει οτι μπορει να βοηθήσει. Ο Απόλλων είναι ιδέα και αν δεν πολεμάς για τις ιδεες σου ή εσυ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου και πανω απο ολα πρέπει να καταλαβουμε οτι αν καποιος έχει μοναδικό σκοπό απλά να δημιουργήσει έρριδες στο σύλλογο θα είναι αλλα και θα ειμαστε υπόλογοι στην ιστορία του.

Η ομάδα πρέπει να ανασυγκροτηθεί , τα τμήματα τα υπόλοιπα πρεπει να αρχισουν να λειυργουν και πάλι κανονικά , να μπεί επιτελους μια τάξη σ αυτο ριμαγδο που πέρασε και κατεστρεψε τα πάντα. Επίσης το Παμποντιακό Στάδιο ειναι μια ιδεα η οποια πρέπει να υλοποιηθεί , γιατι ο Απόλλων εκπροσωπεί εκατομμύρια κόσμου. Ο Ομιλος Φιλων Απολλων Ποντου, στέκεται πάντα δίπλα στο συλλογο και με διαφορες κινησεις είτε μικρές και απλές είτε λιγο μεγαλύτερες προσπαθεί να βοηθήσει , ας σταθούμε δίπλα του. Ακόμα και οι σύνδεσμοι , Η Θυρα -2- Δυτικών Συνικιών , Καστοριάς , Αλεξανδρούπολης , αλλα και το Ταγμα Ορκισμένων Απολλωνιστων στην Καλαμαριά αλλά και στο Μενίδι , οπως και το Club Rossoneri πάντα βρίσκονται στις επάλξεις ο καθε συνδεσμος με τον τροπο του ετσι ώστε να βοηθησουμε την ομάδα. Στοχος μας είναι πλεον ένας ! ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΗΝ A' ΕΘΝΙΚΗ.


Με εκτίμηση

Ενας Απολλωνιστής απο τα Δυτικά !

2 σχόλια:

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε Καστορια εχουμε μεγαλο πυρηνα ατομων,αλλα δεν ειναι στεγασμενος,στην Αλεξανδρουπολη ο Παναγιωτης Δημητριαδης μαζευει κοσμο για να δει αν υπαρχουν προυποθεσεις να γινει συνδεσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή