Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ & ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Απόλλων Καλαμαριάς και η ακριτική Καστοριά στα πλαίσια της προετοιμασίας των δυο ομάδων επαιξαν δυο φιλικούς αγώνες , Καστοριά - Απόλλων 1-2 και Απόλλων - Καστοριά 3-2 Πάντα οι αγώνες με την ακριτική ομάδα είναι πολύ καλοί και φυσικά οι δυο ομάδες έχουν πολυ καλές σχέσεις τόσο σε οπαδικό χαρακτήρα οσο και αθλητικό. Εμείς απο τη μεριά μας να ευχηθουμε μια πολύ καλή πορεία για την Καστοριά και αν μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική στο τέλος της χρονιας.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Φιλικό με Πεντάβρυσο Καστοριάς

Φιλικό με το Πεντάβρυσο Καστοριάς θα δώσει ο Απόλλων την Κυριακή στα πλαίσια της προετοιμασίας. Η τοπική ομάδα ανέβηκε στη Δ' Εθνική απο τη ΕΠΣ Καστοριάς και θα αγωνίζεται στο 3ο Ομιλο. Επίσης οι μεγάλη πλοιοψηφία των κατοίκων του Πεντάβρυσου ειναι φανατικοί φίλαθλοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και στην Πεντάβρυσο.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Συνδεσμιακά Διαρκείας ... Αγάπη Διαρκείας.

Οι σύνδεσμοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς , Τάγμα Ορκισμένων Απολλωνιστών , Club Rossoneri , Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών , αλλά και ο νέος σύνδεσμος του Κιλκις , ο Ομιλος Φιλαθλων Απόλλωνα Πόντου , θα βοηθήσουν την ομάδα , πέρνοντας απο 500 διαρκείας .
Να θυμήσουμε οτι ο Ομιλος Φίλων Απολλωνα Ποντου είδη έει προμηθευθεί και εισιτήρια διαρκείας αξίας 10.000 Ευρώ προς ενισχυση της ομάδος. Παρακαλούνται ολοι οι φιλαθλοι να ενισχύσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ολη η οικογένεια του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου