Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΟΚ 2-1


Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Απόλλωνας νικώντας πολύ ποιο εύκολα παρότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αν και τα τελευταία λεπτά καρδιοχτύπησε τους 1000 και πλέων φιλάθλους του Απόλλωνα που βρεθήκαν στο γήπεδο . Με ένα γκολ στις αρχές κάθε ημι...χρόνου οι Πόντιοι πέρασαν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και έκανε το 3Χ3 παραμένοντας ψηλά στις θέσεις της βαθμολογίας . Οι Πόντιοι με την πρώτη τους ευκαιρία ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ όταν μετά από επέλαση του Λεπτοκαρίδη στο 4΄λεπτο του αγώνα πέρασε σχεδόν όλοι την άμυνα του ΠΑΟ. Κουφαλιων πάσαρε στον αμαρκάριστο Λευκαριτη και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Ο Απόλλωνας σε όλα το ημίχρονο είχε την απολυτή κατοχή της μπάλα χάνοντας κάποιες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα του και υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους σε παθητικό ρολό. Η ποιο καλή φάση από αυτές ήταν στο 44’λεπτο όταν μετά από σέντρα του νεαρού Βεντζιου ο έμπειρος Πλατακης κάνει ένα δυνατό γυριστό σουτ άλλα ο Πειμανιδης διώχνει σε κόρνερ. Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας διπλασίασε τα τέρματα του και συγκεκριμένα στο 52’λεπτο ο Βεντζιος με σέντρα από το μέσον του γηπέδου βρίσκει στην πλάτη του Κουφαλιων τον Πλατακη που με σκαφτό πλασέ από πάνω το πορτιέρη του ΠΑΟΚ σημαίνοντας το 2-0. Κάπου εκεί η μηχανές των γηπεδούχων έσβησαν και έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους οι όποιοι μετά το 75 βγήκαν σταδιακά μπροστά σημειώνοντας και γκολ στο 82’λεπτο της αναμέτρησης μετά από σουτ του Αρχοντιδη η μπάλα γκαλερί στην πλάτη αμυντικού του Απόλλωνα μπερδεύοντας τον Καρατζιοβαλη κάνοντας το 2-1 μετά το τέρμα ο Αρχοντιδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για πανηγυρισμούς του. Την τελευταία ευκαιρία στον αγώνα την είχε ο Απόλλωνας όταν μετά από πάσα του Σαπανιδη ο Παπαποστολου βρέθηκε σε πλεονέκτη θέση το σουτ του όμως απέκρουσε σε κόρνερ ο Πειμανιδης .

Συνθέσεις ομάδων:

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλης,Λευκαριτης,Λεπτοκαρίδης,Πλατακης(Παπαποστολου),Χατζι(Σαλμας),Καιαφας(Ανδρεακος),Βεντζιος,Ψευτογιωργος,Καραλιοπουλος,Λουιζιδης,Σαπανιδης.

ΠΑΟ Κουφαλιων: Πειμανιδης,Αρχοντιδης,Λιωνης,Μαρσης,Τζομπανογλου,Τεκελιδης,Κουτσιδης,Βρακας,Χαραλαμπιδης,Κεφαλας,Ζαρκος

Μαριος Λουϊζος
-------------------------------------------------------------------------------------------------



Νέα μεταγραφή για το volley του Απόλλωνα

Παίχτης των Ποντίων για την νέα χρονιά είναι ο 28χρονος κεντρικός Βλανταν Αλεξιτς. Ο ύψους 2 μέτρων Βούλγαρος κεντρικός την περσινή χρονιά αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπούτβα Ριβέρα στο πρωτάθλημα του Μαυροβούνιου. Ο παίχτης δοκιμάστηκε της τελευταίες μέρες στα φιλικά που έδωσε... η ομάδα μας στην Βουλγαρία και επείσε τον έμπειρο προπονητή για της δυνατότητες του.

------------------------------------------------------------------------------------

Αγώνας Κυπέλλου σήμερα στις 16 : 00 στην Πυλαία με τον τοπικό Εθνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου