Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΟΔΥΣΣΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΑΝΟΔΟΥ.

Τρομερά πράγματα έγιναν εχθές στο κλουβί του Οδυσσέα Κορδελιού όπου ο Απόλλων με περίσια ψυχή και δυνατή καρδιά πήρε το διπλό με 1-3. Το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκίνησε με αντεκλήσεις των οπαδών του Οδυσσέα προς τους φιλάθλους του Απόλλωνα , με ρίψεις αντικειμένων , πέτρες ως επι το πλήστων με στόχο τα κεφάλια των ανθρώπων, αλλά και συνέπεια αυτών πέντε τραυματιών στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η βαρβαρότητα , ο κανιβαλισμός , αλλά και η ασχετοσύνη δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα τρομοκρατίας τόσο για τους ηρωϊκούς φιλαθλους του Απόλλωνα τόσο και για τους παίχτες. Στο δεύτερο ημιχρονο συνεχείς ρίψεις κροτίδων προς τον ηρωϊκό και συνάμα πολύ καλό τερματοφύλακα της ομάδας μας ο οποίος σε δυο - τρεις περιπτώσεις απεσώβησε το μοιραίο. Πολύ καλή η παρουσία της ομάδας άφησε πολλές υποσχέσεις οτι με το υπάρχον δυναμικό θα καταφέρει οχι μόνο τη φετινή άνοδο αλλά με το δέσιμο που θα έχει την επιστροφή απο τη Γ' Εθνική στη Β Εθνική. Πολύ καλός ο διαιτητής της αναμέτρησης , ο οποίος με τις αποφάσεις του προσπάθησε πραγματικά να κρατήσει το παιχνίδι σε ένα αθλητικό επίπεδο αλλά και να προστατεύσει ουσιαστικά την ομάδα του Οδυσσέα απο ενδεχώμενη οριστική διακοπή του αγώνα. Η παρουσία της αστυνομία καταλλυτική και δυναμική με τρείς συλλήψεις οπαδών - καφρων του Οδυσσέα αλλά και αναγκαστική ρίψη δακρυγόνων , όχι ομως σε μεγάλη έκταση. Σε γενικές γραμμές η παρουσία της βοήθησε την έκβαση του αγώνα αλλα θα μπορούσε εξ αρχής να ΄΄εχει δημιουργήσει ένα κενό ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων. Σκόρερ του Απόλλωνα οι Βέντζιος (44') Χατζί (65') και Παπαποστόλου (90') Αγωνίστικαν οι Καρατζιοβαλής , Σαπανίδης , Ψευτογιώργος , Λουϊζίδης , Ελευθεριάδης , Χατζί , (79' Καραπατσακίδης) Πλατάκης , Καραλιόπουλος Λευκαρίτης , (Σαλμάς) ,Βέντζιος , Παπαποστόλου (Κανούλας 93') .
Πολύ καλό κοουτσάρισμα απο τον προπονητή του Απόλλωνα . Για σήμερα έκτακτο Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα. Επίσης ο πρόεδρος του Οδυσσέα Κορδελιού δήλωσε οτι οι συγκεκριμένοι κανίβαλλοι που δημιούργησαν πρόβλημα τόσο στην ομάδα του Οδυσσέα με τις ενέργιες τους αλλά και στους φιλοξενούμενους ΔΕΝ έχουν καμία θέση στις κερκίδες του Οδυσσέα γιατι ΔΕΝ ειναι φίλαθλοι του Οδυσσέα αλλά καποιας αλλης ομάδας. Το θέμα είναι αυτοί οι κανίβαλοί ποια πραγματικά ομάδα αντιπροσοπεύουνε ? Μαλλον θα πω ΠΟΙΕΣ ομάδες αντιπροσωπευουν ? Η απάντηση είναι τρείς ομάδες !!!  Όμως ο κ. Αντίνου ξεχνάει οτι δικό του δημιούργημα είναι όλο αυτό το συνοθλιλευμα που είδαμε στις κερκίδες. Ας ελπίσουμε οτι τα λόγια του θα γίνουν πράξη και θα πάνε απο εκεί που ηρθανε.
Κλείνοντας θα ηθελα να αναφερω τη δυναμική που έδειξαν στο παιχνίδι το CLUB ROSSONERI , Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ , αλλά και το ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΩΝΙΣΤΩΝ. Ας γίνει αυτό το παιχνίδι εφαλτήριο για την ενδυνάμωση του οπαδικού κινήματος του Απολλωνα απο όπου κι αν προέρχεται. Επόμενη αγωνιστική : Απολλων Καλαμαριάς - Εθνικός Σοχού , Ντέρμπυ 1ου με 2ο. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!!

5 σχόλια:

  1. Απολλωνάραααααααααα,τρελλανέ μας!!!!μην ασχολειστε με τα χωριά,η θεση μας ειναι στην Α'Εθνική και ΜΟΝΟ εκει!!θυρα 2 ,Κατερινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLOI ME TO SOXO ,NA TELEIWNEI KAI AYTO TO ANEKDOTO...STAVROUPOLI FANS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΣΟΧΟ !!! ΘΥΡΑ 2 ΚΟΛΧΙΚΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re 3ana erxomaste parte to xampari thira 2 litochoro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!! ΘΥΡΑ 2 ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή