Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου αποδέχτηκε την πρόταση του Δ.Σ του Ποντιακού Συλλόγου Στουτγκάρδης και περιχώρων "Η ΡΩΜΑΝΙΑ" και θα βρεθεί στη Στουτγκάρδη το 3ήμερο 7 με 10/10 ώστε να ενημερώσει για τους σκοπούς του Ομίλου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης θα υπάρξει και 2ωρη ραδιοφωνική εκπομπή-αφιέρωμα στον Απόλλωνα την Κυριακή 9/10 19:00 με 21:00 ώρα Ελλάδος την οποία θα μπορούν να ακούσουν και οι φίλοι μας στην Ελλάδα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για το πώς).

Ο Όμιλος Φίλων Απόλλωνα Πόντου ευχαριστεί θερμά τα αδέρφια μας στη Γερμανία οι οποίοι είναι και οι πρώτοι Έλληνες από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν να μάθουν για τους σκοπούς του Ομίλου και να διαφημίσουν την Πανναπολωνίστικη και Παμποντιακή Λαϊκή Βάση που ξεκίνησε ο Απόλλων.

Ταυτόχρονα ενημέρωση θα έχει και η Ποντιακή Εστία Στουτγκάρδης.

www.apollonpontou.com

Η ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ χαιρετίζει αυτή την ιστορική και συνάμα σημαντική στιγμή στην ενενηντάχρονη ιστορία του Απόλλωνα , αφού ο Απόλλων έρχεται στις ρίζες του. Οι Πόντιοι όλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για τον ιστορικό Απόλλωνα όπου με τη βοήθεια όλων μπορεί να φτάσει ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ !!! ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : ΝΙΚΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΜΕ 0-2
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ : ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 3-0.Ο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου