Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΟ VOLLEY ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!! ΤΕΛΟΣ

Δραματικές ώρες για το βόλεϊ του Απόλλωνα.
Απ' ότι πληροφορούμαστε είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές για το τμήμα του βόλεϊ. Περιμένουμε να δούμε τα ονόματα των κατασχετών.
Διαβάστε το χρονικό όπως το παρουσίασε ο Απόλλων Πόντου:

*Αποχώρηση της προηγούμενης διοίκησης οι οποίοι και ενημέρωσαν την Γενική Συνέλευση για τις όποιες εκρεμότητες.

*Εν συνεχεία ο ερασιτέχνης Απόλλων κάνει ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για το ΤΑΠ με μοναδική προϋπόθεση να μη χρεωθεί περαιτέρω ο σύλλογος καθώς ΤΑΠ και ερασιτέχνης Απόλλων έχουν κοινό ΑΦΜ.

*Δεν εμφανίστηκε κανείς που να πληρεί τα κριτήρια.

*Πάρθηκε η απόφαση να κατέβει ομάδα με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά και εάν είναι να πέσει ο Απόλλων να πέσει με ψηλά το κεφάλι και αφού πρώτα έχει πολεμήσει.

*Επίσης έτσι θα είχε τη δυνατότητα ο σύλλογος να εισπράξει την επιχορήγηση που δικαιούται το ΤΑΠ από την πολιτεία από πέρυσι ώστε να εκκαθαρίσει κάποιες παλιές οφειλές.Η περυσινή επιχορήγηση της πολιτείας δεν έχει δοθεί ακόμη σε καμία ομάδα ενώ για φέτος είχε γίνει από την αρχή γνωστό ότι δε θα υπάρξει ξανά αυτή η επιχορήγηση.Πέρυσι ήταν η τελευταία χρονιά που θα δινόταν.

*Φτιάχτηκε μια ομάδα σε ελάχιστες ημέρες και ξεκίνησε η προετοιμασία.Η ομάδα έδειξε αρκετά ταλαντούχα και παιχνίδι με παιχνίδι η βελτίωση ήταν εμφανής.

*Όμως ένα προγκρόμ κατασχέσεων από χρέη του παρελθόντος άφησαν αυτή την ομάδα χωρίς έσοδα.Έσοδα τα οποία είχε απόλυτη ανάγκη καθώς το ελάχιστο μπάτζετ της στηριζόνταν αποκλειστικά σε αυτά.

*Το βάρος πολύ μεγάλο και βοήθεια από πουθενά.Λύγισαν οι άνθρωποι που ανέλαβαν να κρατήσουν (έστω και έτσι) την ομάδα μας ζωντανή.

*Ο ερασιτέχνης και να θέλει να βοηθήσει περαιτέρω αντιμετωπίζει το δικό του δράμα.

*Μέσα στην εβδομάδα ενημερώνονται και οι παίχτες και για τη σκληρή πραγματικότητα.

*Όλοι όμως στάθηκαν ώς ομάδα.Παίχτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ συγκινήθηκαν και αγανάχτησαν ταυτόχρονα για το ότι δεν δόθηκε η ευκαιρία σε αυτή την ομάδα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες σε στιγμή μάλιστα που ήταν εμφανής σε όλους η βελτίωση στην απόδοση της με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό του Volley League Cup.

*Οι νεαροί και ταλαντούχοι βολεϊμπολίστες της ομάδας ζήτησαν να αγωνιστούν έστω για τελευταία φορά αυτό το Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη για να προσπαθήσουν να φέρουν έστω μία νίκη και άν είναι να αποχωρήσουν να το κάνουν ώς ομάδα.Έτσι όπως ονειρεύτηκαν δηλαδή την πορεία τους στον Απόλλωνα.

*Πληροφορούμαστε ότι πολύ σύντομα θα βγεί ανακοίνωση από τον ερασιτέχνη με τα ονόματα των κατασχετών.

*Εμείς θα πάμε το Σάββατο να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά και τη διοίκηση για την πολύ αξιόλογη προσπάθεια που κατέβαλαν και φτιάξαν μια ομάδα που καταχειροκροτήθηκε στη Σύρο και μίλησαν για αυτή σε όλη την Ελλάδα.

*Και κάτι ακόμη : η ελπίδα πεθαίνει τελευταία & Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΤΕ!

http://www.apollonpontou.com

ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΑΡΗ ΣΕ 3-4 ΑΤΟΜΑ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑ ΒΑΣΩ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ !!! ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ !!! ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΗ !!! ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΓΙΑ 4ΟΟ ΕΥΡΩ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ . ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΑΛΥΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Η ΓΗ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Α ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!! ΤΑΓΜΑ - ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ - ΘΥΡΑ 2- ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΑΚ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !!!! ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ !!!! ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΟΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.... ΓΑΜΙΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ !!!! ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ !!! ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ !!! ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΤΟ XAND BALL ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ VOLLEY ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝΕ  !!!  ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ !!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΑΡΕΤΣΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΑΦΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου