Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ


ΒΓΗΚΕ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ , ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΛΟΓΑΣ... ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !! ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!


ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΕΠΑΝΩ !!! ΑΝΤΙΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ !!! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!

7 σχόλια:

  1. oxi sthn kerkida koutsoulia...einai tafoplaka gia ta oneira mas aderfia...kalitera na meinei etsi to ghpedo...8a gelaei o kosmos mazi mas...eleos pia...
    s.f.a.k G2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ? ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΕΛΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ??? ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ !!! ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟ !!! ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΟΑΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ.... ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΤΕ ΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣΣΣΣΣ !!! ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΕ !!! ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΤΑΡΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ??ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ..ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝΕ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χωρίς ταρτάν,12,000 θέσεων και να γινεται καμίνι σε κάθε αγώνα.ετσι θα μπει πιο μέσα το γήπεδο(πιο κοντα στις υπάρχοντες κερκιδες) και δεν θα εχουμε και προβλημα με αυτον τον περιεργο.πως το βλέπεις το σχέδιο?εγω ειμαι φιλαθλος και το σκεφτηκα,εσυ ολοοοοοοοκληρος προεδρος θα κανεις κουθτσουλιές ??μυαλό σαν το δικό μου δεν έχεις?για τόλμα να βάλεις φαγάνα και τα λέμε τότε...αλλά τι ψάχνεις?εδω δεν πήρες χρηματα από τους φίλους σου τους δεξιούληδες που ηταν τοσα χρονια κυβερνηση,θα πάρεις τωρα απο το ΠΑ.ΣΟ.Κ??ε,ρε γλέντια....ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ: Η ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤ.ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΚΡΙΔΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΛΟΓΕΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΗ,ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Καταδικάζουμε τα θλιβερά γεγονότα που έγιναν την Κυριακή στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Απόλλων ΑΕΚ για την Α1, όπου δέχτηκε προσωπική και φραστική επίθεση ο έφορος της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Μπάμπης Χασεκίδης, γεγονότα που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ποδοσφαιρική ομάδα και γενικά στο σύλλογο. Σε ένα άνθρωπο που ξέρουμε ότι βρέθηκε μόνος όταν όλοι έφυγαν την ώρα που η ομάδα μας προσπαθούσε να σωθεί και ειδικότερα τον μόνο άνθρωπο που προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Απόλλωνα στην Δ' Εθνική, χωρίς κανένα κέρδος. Εμείς σαν σύνδεσμοι του Απόλλωνα της Καλαμαριάς στηρίζουμε την προσπάθεια του κ. Μπάμπη Χασεκίδη και του ευχόμαστε να ολοκληρώσει το έργο του.



    ΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ

    ΘΥΡΑ 2 ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

    Σ.Φ.Α.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή