Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ....


Αυτό που συμβαίνει στον Απόλλωνα πλέον ξεπερνάει την εννοια της χυδαιότητας , είναι κάτι το πολύ κατώτερο απο το χυδαίο... ο πάτος δεν έχει τελειωμό και πλέον σε μια χρονική συγκηρία που ο Απόλλων θα έπρεπε οχι απλά να παιζει για την επάνοδο του αλλα και να πρωταγωνιστεί θετικά στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής , πλέον έχει καταντήσει αναξιόπιστος περισσότερο και απο τους Διόσκουρους.


Εχουμε και λέμε. Τα τραγελαφικά γεγονότα που συνέβησαν στο φιλικό με το Τάγμα Απολλωνιστών Μενιδίου , η στάση του πασά , ο αμαλείας , ο ταδε ο δείνα , ο παραλος , το γευμα στο φιλέτο ... οι εκατερωθεν παιδικές ανακοινώσεις τυπου πάμε καλα... ο εγωϊσμός ΟΛΩΝ ! ο σπουδαίος και συνάμα γμω και δερνω και δε λογαριάζω τιποτα !!! Ολοι μα ολοι έχεται σκυλιάσει πανω στο πτωμα του Απόλλωνα και το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργείτε ερριδες ... Δε βγάζουμε την ουρα μας απ έξω ακομα και εμεις έχουμε τις ευθυνες μας σ αυτο το συνοθήλευμα , ακομα και οι αλλοι που το παιζουνε ή ειναι ξερολες .... Ολοι εχουμε τις ευθυνες μας για αυτο το χάλι .... Μονη σωτηρία ο Ομιλος !! Πρεπει να τον αγκαλιασουμε και να βρεθουμε μαζι του να προσπαθησουμε να σηκωσουμε τον Απολλωνα. Το αγωνιστικό κομμάτι το χάσαμε... Το οπαδικό ειναι το κυριοτερο....


Γνωρίζω παιδάκια που απο Απολλωνιστες εγιναν αλλες ομάδες ΓΙΑΤΙ ??? Γιατι ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ στην ΤΕΛΙΚΗ !!! ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ....


Θελω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ή ΛΕΩΝΙΔΑΣ με τους 300 ...απο την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ....


ΕΠΙΣΗΣ : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑ ΡΕ ΜΑΪΝΤΑΝΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ???


ΕΠΙΣΗΣ : ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ' Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ??


ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ .... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ' Η ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ .... ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου