Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΖΙΧΝΗΣ 3-0


Το προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας έδωσε χθες η ομάδα μας με αντίπαλο την Νέα Ζίχνη. Ένα εύκολο απόγευμα είχαν οι Πόντιοι στην αναμέτρηση με τους Σερραίους μια και το παιχνίδι δεν αντέχει μεγάλης κριτικής γιατί η ομάδα των Σερρών είναι ...νεοφώτιστη στην κατηγορία. Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει την διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Το παιχνίδι παρακολούθησαν πάνω από 200 φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Ο Πόντιοι στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν όπως όλα δείχνουν με την βασική ενδεκάδα για το νέο πρωτάθλημα. Την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα την έκανε στο 20΄λεπτο η ομάδα μας όταν μετά από λάθος των αμυνόμενων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ο Λεπτοκαρύδης ο οποίος σούταρε αλλά οι αμυντικοί του Μέγα Αλέξανδρου απέκρουσαν πάνω στην γραμμή το τέρματος. Στο 25΄ λεπτό αναμέτρησης ο Απόλλων άνοιξε το σκορ όταν μετά από ατομική ενέργεια του Λευκαρίτη και αφού τρίπλαρε τους τελευταίους αμυντικούς εξαπέλυσε δυνατό σουτ κάνοντας το 1-0. Η επόμενη φάση στον αγώνα άργησε 20 λεπτά να γίνει όταν στο 45΄λεπτο μετά από σέντρα του Λευκαρίτη ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε λανθασμένα πάνω στο Λεπτοκαρύδη ο οποίος πάσαρε στον αμαρκάριστο Πλατάκη που με σουτ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου χωρίς πολλές φάσεις και στις δυο εστίες . Στο δεύτερο ημίχρονο οι μόνες ευκαιρίες που έγιναν ανήκαν πάλι στην ομάδα μας με εκφραστή και στις δυο στον Παπαποστόλου. Μια από αυτές κατέληξε στα δίχτυα του Μέγα Αλέξανδρου όταν στο 80 λεπτό της αναμέτρησης ο πολύπειρος επιθετικός “έκλεψε” την μπάλα από τον τερματοφύλακα της Νέας Ζίχνης και έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα . Άλλη μια φάση έγινε στο 85’ λεπτό όταν μετά από κάθετη πάσα του Κεντή που έβγαλε τον Παπαποστόλου τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων το σουτ όμως που επιχείρησε βρήκε τον πορτιερο της Ζίχνης. Ως το τέλος δεν υπήρξαν άλλες ιδιαίτερες φάσεις.

Συνθεση απολλωνα : 1η ημίχρονο Καρατζιοβαλής, Σαπανίδης, Ψευτογιώργος, Λουιζίδης, Ελευθεριάδης, Βέντζιος, Πλατάκης, Haxhi, Λεπτοκαρίδης, Λευκαρίτης, Καραλιόπουλος 2η Καραπατσακίδης, Σακκάς, Μαλακόζης, Μπαντής, Κανούλας, Παπαποστόλου, Ανδρεάκος, Καλαϊτζίδης, Κέντης, Γεράκης
Επόμενο φιλικό της ομάδας μας είναι την παρασκευή στης 10/9/2010 και ώρα 17:45 με την ομάδα του Νέου Ρυσιου

------------------------------------------------------------------------------------

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ... ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ο σύνδεσμο μας παρέλαβε τις κάρτες διάρκειας για την νέα χρόνια. οι κάρτες διάρκειας κυμαίνονται από τα 50 για τις θύρες 1& 2, 100 3&4 θύρες και των 200 ευρώ που είναι για όλα τα αθλήματα του ερασιτέχνη. Για πληροφορίες και αγορά διάρκειας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα γραφεία τ...ου συνδέσμου κάθε δευτέρα μετά της 20:45 στον Ευοσμο Απόλλων ομάδα κάρδια και αγάπη διάρκειας .

3 σχόλια:

  1. 360 εισητήρια έκοψε την Κυριακή ο γιατρός Απο αυτά 150 ήταν του Χέρσου!
    Αβραάμ σου υποσχέθηκαν γραφεία στο γήπεδο γιαυτό έκανες γαργάρα την διαγραφή 80 ροσσονερι? ΕΔΩ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΣΤΟΥΣ 80 ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΑΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ?
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΕΤΣΑΠ!
    ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΦΑΘ ΑΠΟ ΤΟΓΗΠΕΔΟ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ! ΓΙΑΤΡΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ!ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ? ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΙΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 360 εισιτηρια,αλλα 800 ατομα τουλαχιστον ειχε.εκτος αν δεν ερχεσαι γηπεδο και δεν βλεπεις τι κοσμο ειχε.μετα την σημερινη νικη στουα γαλαταδες θα εχει 1500 ατομε με Κουφαλια την κυριακη.παρε φωτο γραφικη μηχανη...συκιες θυρα 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή