Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!! ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ......

Έστω και στις καθυστερήσεις το παιχνιδιού ο Απόλλωνας πέρασε από το δημοτικό γήπεδο της Τριανδρίας επί του τοπικού Αχιλλέα με 0-1. Το παιχνίδι άνετα μπορούσε να χαρακτηριστεί απαγορευμένο για καρδιακούς μιας και οι δυο ομάδες μπορούσαν να ...πάρουν την νίκη. Ο Απόλλωνας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας ,χάνοντας πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο την πρώτη ευκαιρία του ματς την έκανε ο Απόλλωνας στο 23’λεπτο της αναμέτρησης όταν μετά απο ωραίους ελιγμούς ο Παπαποστολου μέσα στην περιοχή του Αχιλλέα πάσαρε στο επερχόμενο Xατζι. Το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Τριανδρίας. Στο 33’λεπτο ωραία ατομική ενεργεία του Λευκαριτη το σουτ όμως πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Αχιλλέα. Στο 41’λεπτο ήταν η σειρά της γηπεδούχου ομάδας να κάνει την πρώτη της ευκαιρία. Το δυνατό σουτ του Ξανθοπουλου έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Ποντίων.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καραλιοπουλος εξαπέλυσε σουτ κεραυνό όμως βρήκε την ρίζα του δοκαριού της Τριανδρίας. Το άσχημο του πρώτου ημιχρόνου ήταν η αναγκαστική αντικατάσταση του Λεπτοκαριδη από τον Πλατακη λόγο έντονων πόνων του στους προσαγωγούς. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο με αισθητή κατοχή μπάλας από τον Απόλλωνα και την Τριανδρία να κτυπάει στις αντεπιθέσεις. Πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος έκανε και πάλι ο Απόλλωνας όταν στο 50‘λεπτό ο Λευκαριτης δοκίμασε ένα σουτ επάνω στην κίνηση όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 59’ λεπτό μια ακόμα ευκαιρία για τους Πόντιους αυτήν την φόρα ο Λευκαριτης ήταν ο δημιουργός και ο Παπαποστολου ήταν ο εκτελεστής η κεφαλιά που επιχείρησε ο τελευταίος πέρασε πάνω από το κάθετο δοκάρι. Στο 62 ο Πλατακης βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Μπογδανος έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 74’λεπτο άλλο ένα σουτ από τον Παπαποστολου έδιωξε με μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 92’ ήρθε η λύτρωση για τον Απόλλωνας όταν μετά από κόρνερ και φάση διάρκειας μέσα στα καρέ του Αχιλλέα όπου οι αμυντικοί έδιωχναν την μπάλα πάνω στην γραμμή πάνω από δυο φορές ο έμπειρος Πλατακης με πλασέ έκανε το 0-1 κάνοντας τους περισσότερους από 400 φιλάθλους των Ποντίων να ξεσπάσουν σε έντονους πανηγυρισμούς . Στην φάση αυτή ο διαιτητής του αγώνα κιτρίνισε δυο παίχτες των Ποντίων (Χατζι και Πλατακη) Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού η γηπεδούχος ομάδα βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσουν χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν. Σε μια από αυτές ο Απόλλωνας βγήκε στην κόντρα με τον χρυσό σκόρερ της αναμέτρησης όμως για ακόμα μια φόρα ο τερματοφύλακας αποσόβησε τον κίνδυνο .Στην εξέλιξη του παιχνιδιού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζι για παρεμπόδιση ελευθέρου από τον τερματοφύλακα της Τριανδρίας.
Έντονα παράπονα με της διαιτητικό τρίο είχαν και οι δυο ομάδες για τις λάθος ενδείξεις τους.
Σύνθεσης ομάδων
Αχιλλέας Τριανδρίας; Μπογδανος,Κοσμιδης,Τουσιας,Φακας,Αλεξοπουλος,Χατζιδροσος,Λιαρος(Κατζογιαννης),Πλακιδης(55 Καλλου),Αραμπατζης,Λεκκος(76Σκοντας),Ξανθοπουλος.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλης,Σαπανιδης,Ψευτογιωργος, Λουιζιδης, Βεντζιος(82Μαλακοζης),Λεπτοκαριδης(45+Πλατακης), Καραλιοπουλος,Χατζι,Λευκαριτης(90+ Σαλμας), Παπαποστολου,Ελευθεριαδης.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------



Σπουδαια νικη πετυχε χθες η γυναικεια ομαδα basket του Απολλωνα για το θεσμο του κυπελλου ελλαδος απεναντι στους Τιττανες Δραμας με 66-61.



Μάριος Λουϊζος

υ.γ. Ο σύνδεσμος Θύρα 2 Δυτικών Συνοικιών εύχεται Χρόνια Πολλά για τα γεννέθλια του στον Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Απόλλωνα Πόντου κ. Λουκά Τσακιρίδη.



4 σχόλια:

  1. 1.ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ?
    2.ΠΟΣΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 3000ΕU?.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΣΥΝΔΕΕΙ 1 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, 70 ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ-ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ 3000 EU? .K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλα ανοιχτα ρε φιλε,ασε τις υποθεσεις και τις ερωτησεις.αν ειναι αληθεια ολα αυτά,μιλα ανοιχτα.ΣΥΚΙΕΣ ΘΥΡΑ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι δεν ανανεωνεται η σελιδα ρε παιδια??τι συμβαινει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή