Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ... ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

Είδη η ώρα είναι 2.30 το ξημέρωμα, και μετά απο αρκετή σκέψη έχω να κάνω μερικές προτάσεις τόσο για το Βόλλεϋ αλλά και το Γυναικείο Μπάσκετ τόσο και για το ποδόσφαιρο.
Ξεκινώντας απο το Βόλλευ όπου τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα , η ομάδα θα κατέβει στη Λαμία αλλά δε βλέπω να γίνεται άλλο παιχνίδι , τουλάχιστο ας κλείσει με τελευταίο παιχνίδι στην Καλαμαριά. Αν είναι να σταματήσει... Αν πάλι πο εγώ το πιστεύω υπάρχουν ελπίδες να συνεχίσει η λύση είναι η εξής: Μαζεύονται 5 άτομα με μπλοκ αποδείξεων απο το τμήμα για να μην υπάρχουν υπόνοιες, τα 5 άτομα ξαμολιούνται σε όλη την Καλαμαριά , Κρήνη , Αρετσού , Φοίνικα γενικά σε όλη την επικράτεια της Καλαμαριάς και ξεκινάνε δημόσιο έρανο. τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα θα λένε και ενα χρόνια πολλά θα μιλάνε με το κόσμο και λίγο με την ομάδα και το μπακίρι θα πέσει... π.χ. Εάν 1 άτομο διαθέσει συνολικά μέχρι το τέλος του χρόνου σύνολο 15 ώρες για αυτή τη δουλειά, έχουμε 15 μέρες για να αλλάξουμε το μήνα αρα μιλάμε για 1 ώρα την ημέρα... Τίποτα. Αν βάλουμε όμως 4 ώρες την ημερα έχουμε 4 Χ 15 = 60 !!! 60 ώρες Χ 5 άτομα στην Καλαμαριά + 2 άτομα Δυτικά = 420 Συνολικά ώρες απο 7 άτομα. 5 στην Καλαμαριά και 2 στα Δυτικά. Από 20 Ευρώ κάθε ώρα (2 Χ 10 )  Χ 420 = 8400 !!! Ας είναι και κανα δωράκι με λαχνο τα τρία τελευταία νούμερα του λαϊκού λαχείου....  να έχει και ενδιαφέρον...

Έχουμε μέχρι στιγμής 8400.... Η ομάδα αποφασίζει να βγάλει ημερολόγια για ενισχυση ... Μιλάμε π.χ. για 1000 ημερολόγια....  Θα είναι απλά ντροπή να μην πωληθούν 1000 ημερολόγια σε ένα δήμο 200.000. Ας έχουμε 1000 ημερολόγια Χ 5 Ευρώ το ημερολόγιο = 5000 - 1000 Ευρώ τα εξοδα τυπογραφείου.... και πολλά ειπα !!! πάμε στα 4.000 + 8.400 = 12400 μέχρι τέλος του ΜΗΝΑ !!! Πάμε παρακάτω !!! Θέλουμε να εισπράξουμε απο τις διαφημιστικές πινακίδες. Το να χρεώσουμε σε έναν κακομοίρη 1000 Ευρώ για να τον βλέπουν απλά οι φιλαθλοι είναι απλά υπερβολικό... όμως εαν χρεώσουμε την κάθε πινακίδα απο 300 Ευρώ έχουμε αμέσως αμέσως δυνατότητα να χτυπήσουμε την αγορά και λόγω κρίσης. Και λές και του μάγκα που διαφημίζεται , σε κάνω και 5 δόσεις να σε διευκολήνω... 300 δια του 5 έχουμε = 60 Ευρώ το μήνα και άν έχουμε 50 διαφημίσεις μέσα στο γήπεδο έχουμε 3000 Ευρώ κάθε μήνα καθαρά λευτά για το τμήμα - τα έξοδα κατασκευής ( εκτύπωση σε μουσαμα ) αρα αν το προσθέσουμε στο τελικό ποσο έχουμε 12400+3000 = 15400 !!! Αυτά τα ολίγα για σήμερα αρχίζει και κολλάει το μυαλό απο τη νύστα αλλά ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ... ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!! ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ !!!!!!

Το κείμενο αυτό είναι υποθετικό και το γράφει ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης σαν μια ιδέα για το τμήμα του Volley. 

3 σχόλια:

  1. Paidia agnes idees alla den ginonte auta molis to diavasa epatha ena mikro sok logo tis sintaxis tou keimenou ego roto einai h episimi grammi tou sundesmou sas filathlos omadas ton athinwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε φιλε,το γραφει καθαρά ο Παναγιώτης:δικες του σκεψεις ειναι!αλλά,γιατι απορείς,την ώρα που όλοι καθονται αμετοχοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κείμενο ειναι απλα υποθετικό ρε παιδιά το λεει και η ωρα 2 μισι το ξημερωμα η συνταξη απο το μυαλο εβγαινε... και θα γραφτούν και αλλα σαν ιδεες... απλά ας κανουμε κατι. Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή