Κυριότερες ειδήσεις - Ειδήσεις Google

Όλη η ενημέρωση

APOLLON TV

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-2


Ένα σπουδαίο ματς έγινε σήμερα στους Γαλατάδες μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της δ’ εθνικής. Το παιχνίδι είχε μεγάλες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες που ...κράτησαν τους περίπου 600 (350εκδρομεις του Απόλλωνα)φιλάθλους και των δυο ομάδων ευχαριστημένους από την απόδοση των δυο συγκροτημάτων. Τα μόνα μελανά σημεία στον αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Καραδημου από πλευράς Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο όπως και ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων. Ο Απόλλωνας καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μιας και στα πρώτα 20 λεπτά προηγούνταν με δυο τέρματα διαφορά . Ο Απόλλωνας σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και ανταγωνιστικό σύνολο βελτιώνοντας αισθητά και την άμυνα του. Στη αντίπαλη πλευρά ο Ολυμπιακός έδειξε ένα πολύ καλό σύνολο το όποιο μπορεί να κυνηγήσει κάθε παιχνίδι όμως η έλλειψη εμπειρίας στέρησε κάποιο γκολ αν και έφταναν συχνά στα καρέ του Απόλλωνα έχοντας όμως λάθος τελική επιλογή.
Φιλμ του αγώνα:
Μόλις στο 5΄λεπτο ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ όταν μετά από μακρινή σέντρα του Καραλιοπουλου βρήκε τον Λεπτοκαριδη οποίος με το στήθος πάσαρε στον επερχόμενο Πατάκη ο οποίος με σκαφτό σουτ σημείωσε το 1-0.
Στο 6΄λεπτο ήταν η ώρα να απαντήσει η ομάδα του Ολυμπιακού όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Απόλλωνα η ομάδα του νομού Πέλλας έκανε σέντρα σουτ υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα των Ποντίων να διώξει σε κόρνερ.
Η επομένη φάση στο παιχνίδι ανήκει στον Απόλλωνα όταν στο 19΄λεπτο ο Haxhi κέρδισε φάουλ το όποιο εκτέλεσε ο ίδιος. Η σέντρα πέρασε όλη την άμυνα του Ολυμπιακού βρίσκοντας των αμαρκάριστο Λεπτοκαρίδη που με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.
Στο 35 λεπτό η ομάδα του Ολυμπιακού είχε άλλη μια ευκαιρία αλλά το δυνατό σουτ του Καραδημου υποχρέωσε των Καρατζιοβαλή να αποκρούσει με μεγάλη δυσκολία την μπάλα πού την έστειλε σε κόρνερ. Το ημίχρονο έληξε χωρίς άλλες καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε για αρκετά λεπτά με την κατοχή τις μπάλας να έχει στο μεγαλύτερο μέρος η γηπεδούχος ομάδα. Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν από φάουλ λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων ο Haxhi υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούσει σε κόρνερ την μπάλα. Στο 66 άλλη μια φάση για τους φιλοξενούμενους όταν μετά από κάθετη πάσα του Haxhi βρήκε τον Παπαποστολου ο οποίος πέρασε στον επερχόμενο Καραλιοπουλο αλλά το σουτ του στην κίνηση πέρασε λίγο πάνω από το κάθετο δοκάρι του Ολυμπιακού. Στο 74 λεπτό ήταν η σειρά να απαντήσει στις χαμένες ευκαιρίες του Απόλλωνα η γηπεδούχος ομάδα όταν μετά από επέλαση του Βαγκουρος έχασε διπλή ευκαιρία να μειώσει το σκορ του αγώνα όμως ο πολύ κάλος Καρατζιοβαλης έδιωξε των κίνδυνο και τις δυο φορές. Στο 82΄λεπτο ο Απόλλωνας συνέχισε τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών όταν ο Παπαποστολου βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ αλλά και δυο ευκαιρίες που είχε σταμάτησαν επάνω στον τερματοφύλακα. Ως το τέλος του παιχνιδιού άλλες φάσεις και από τις δυο ομάδες δεν σημειώθηκαν μιας και οι γηπεδούχοι αφιερώθηκαν σε μια ανούσια κατοχή της μπάλας.
Συνθέσεις των δυο ομάδων
Απόλλων Καλαμαριάς: Καρατζιοβαλής,Καραλιόπουλος, Λευκαρίτης(46 Παπαποστολου),Λεπτοκαρίδης,Λουιζίδης,Ελευθεριάδης,Πλατάκης(80 Καραπατσακίδης),Σαπανίδη,Βεντζιος,Haxhi(85Σαλμας).

-------------------------------------------------------------------------------------

Στο Volley ο Απολλων Καλαμαριάς κερδισε στο τουρνουά που διοργανόθηκε στη Βουλγαρία και με τρεις νίκες κατέκτησε το τρόπαιο. Μπράβο στα παιδιά.

1 σχόλιο:

  1. μπραβο στα αδερφια που γεμισαν το γηπεδο των γαλαταδων.μακαρι να εχει συνεχεια η παρουσια του κοσμου,γιατι μονο ετσι θα παει μπροστα η ομαδα.πουθενα δεν θα χασουμε με τον κοσμο στο πλευρο μας..ΘΥΡΑ 2 ΣΥΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή